adetim gecikti belirti var ama olamiyorum

sema583577

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
3
1
1
27
merhaba ben sevgilimle üstten iliski yasadim hala bakireyim ama üstüne bosalma hamile kalınabiliyormus. adetim gecikti ilk defa böyle oldu her belirti var adete dair her adetimden once kahverengi akintim gelirdi geldi karnimda olcakmisim gibi his var ama bi türlü gelmiyor yeşil çay içiyorum yine karnım öyle oluyor ama gelmiyor hamilelige dair hiç bir belirti yok hersey adet yönünde ama olmuyorum sizce hamilemiyim düşündükçe daha çok stres yapiyorum o yuzdende gecikiyo olabilir mi

Düşündüm de olabilir. Benim abimin esi vajinismus sıkıntısı vardi. Bu şekilde hamile kalmıştı. Belki sende üstten hamile kalmissindir :21:

Umarım yok dencek kadar az bi ihtimal olurya gelip bana vurur

Valla nasil bi pozisyonda bu duruma düştügunu bilemeyiz canim gobekte fln bosaldiysa cok zor orasini sen bilirsn adet olmazsan idrar testi yap ama evde yapipta annenin yuregkne indirme :)

bu gün üye olup bu gün böyle bir mesaj yazmak çok ilginç ama neyse git bir test yaptır ertık erken hamilelik testleri var daha erkense ondan yaptırabilirsin . gün hesaplaması yap yani ilaç kullanman gereken günde mi ilişkiye girdiniz buna bak . belki dış gebelik bile yaşayabilirsin test yaptır test ...

Back