- 11 Kasım 2019
- 12
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Gunay151617
-
g3c yumurtlama dolayısıyla o gunleri degerlendirdiyseniz geç döllnme yaşamış olabilirsin 1 hafta daha bekle canım hamile olma olasılığı olabilir suan da test yapsan yeni bir gebelik varsa cikmayabilirMerhaba arkadawlar. Adetim 5 gun gecikdi bazal vucut isim 36.2 36.1 boyle gidip geliyo onceden hic olcmedim 3 4gundur olcuyorum acaba bu isiyla hamile olmuw ola bilirmiyim? Bide yumurta adete 5gun kala catladi
Merhaba arkadawlar. Adetim 5 gun gecikdi bazal vucut isim 36.2 36.1 boyle gidip geliyo onceden hic olcmedim 3 4gundur olcuyorum acaba bu isiyla hamile olmuw ola bilirmiyim? Bide yumurta adete 5gun kala catladi
Ay hadi inwallah bende surpriz gebelik gecirmiw olayimBenim gebeligimde biraz karışık ya hem zamininda yumurtlama hemde regle 2 3 gün kala yumurtlama oldu ki süpriz gebelik geçiriyorum
Bir kaç gün bekle kan testi yaptirirsin geç yumurtlamaysa muhtemel küçük sayılar çıkar endiselenmeAy hadi inwallah bende surpriz gebelik gecirmiw olayim
Bi sabredebilsem icim icimi yiyorBir kaç gün bekle kan testi yaptirirsin geç yumurtlamaysa muhtemel küçük sayılar çıkar endiselenme
Bi kac gun daha beklicem git gite koyulasir eger varsaSilik çizgi var ben iki kere hamile kaldım ikisindede cizgi silikti suan kan testi verirsen az cok öğrenirsin idrarda yükseldiğine göre kanada yansımıştır
Evet sabah yaptim fakat silik cizgi iki tane oldugundan tam emin olamiyorum yalnis cikma ihtimali var gibi bi kac gun bekliyip kan testi vercem hadi hayirlisiSilik çizgi var canim sabah mi yaptin
Amin bitanem insallah çizgiyi gormek nasip olur hepimizeEvet sabah yaptim fakat silik cizgi iki tane oldugundan tam emin olamiyorum yalnis cikma ihtimali var gibi bi kac gun bekliyip kan testi vercem hadi hayirlisi
Test yaptin mi? gecikme oldu mu hic?Kızlar merhaba benim adetim 4 gün geçikti şuan hala adet olmadım gebe kalma riskim var mı
Suan hamileyim 3 haftalık cuma günü doktora gittimTest yaptin mi? gecikme oldu mu hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?