• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti bakabilir misiniz?

Elifkn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
53
0
16
24
Merhaba arkadaşlar
Ben geçen ay bir ilişki yaşadım . O ilişkiden 9 gün sonra adet oldum. Normal adetimi gördüm yani yerleşme falan değildi. Pihtiliydi. Bu ay adetim 2 gündür gecikti belimde ağrı var bazen bacaklarıma da vuruyor. Karnımda falan ağrı yok basım ağrıyor günlerdir ama bı turlu adet olamadım. Bide göğüs ucum hassaslaşmiş yani dokununca acıyor. Dokunmadikca acı yok ama dokununca acı var. 2 hafta önce korona geçirdim ve antibiyotik falan kullandım sizce bunla ilgisi var mıdır yoksa hamilelik var mıdır ?

Zaten önceki ay adet olmuşsun sonrasında ilişki olmadıysa değilsindir bence. Korona adet düzenini etkiliyor gecikmesi normal bence

Merhaba arkadaşlar
Ben geçen ay bir ilişki yaşadım . O ilişkiden 9 gün sonra adet oldum. Normal adetimi gördüm yani yerleşme falan değildi. Pihtiliydi. Bu ay adetim 2 gündür gecikti belimde ağrı var bazen bacaklarıma da vuruyor. Karnımda falan ağrı yok basım ağrıyor günlerdir ama bı turlu adet olamadım. Bide göğüs ucum hassaslaşmiş yani dokununca acıyor. Dokunmadikca acı yok ama dokununca acı var. 2 hafta önce korona geçirdim ve antibiyotik falan kullandım sizce bunla ilgisi var mıdır yoksa hamilelik var mıdır ?
İlişkiden sonra adet olmuşun nasıl hamilelik olsın

Arkadaşlar fikri olan yok mu acil

Niye kimse yardımcı olmuyor

Merhaba arkadaşlar
Bende de gecikti 3 gün son adet 15 ocakti hala olmadim birsürü yöntem denedim teste hep negatif

Bilmiyorum gerçekten kfayi yiycem

Adet ve gebelik belirtileri birbirine benziyor bu sebepten hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz sanırım.. Fakat adet olmuşsanız ve üstüne hem corona hem antibiyotik içtiyseniz muhtemelen adetin gecikiyor. Ayrıca hamile olsan bu tarihlerde yerleşme kanaman olurdu ki oda bir kanama şeklinde değil açık kahverengi veya toz pembe renginde akıntı diyebiliriz. Kesin farkedersin yani. Hamile değilsin.

Merhaba arkadaşlar
İlişkiden sonra regl olduysanız hamilelik ihtimaliniz yok, bel bacak baş ağrısı meme ucu hassaslaşması bunların tümünü ben de yaşadım sadece geciken regl belirtileri hepsi, antibiyotik tarzı ağır ilaçlar genelde ya erken regl olmaya sebep verir ya da regli geciktirir

Back