Geç döllenmeyle gebelik olabilir umut vermek istemem belli ki istiyorsn ama aynısını yaşadım benim adet günü ortaya çıktı senin muhtemelen benden de geç döllenme her an adet olma hissi kasık ağrısı vücut ısın hafif artar lavaboda çamaşırın ıslak olur sürekli idrara çıkarsın hafif üşürsn yarın ilk idrarda erken test yap cuma falan da kan ver varsa yükselmeye başlayacaktırBir hafta önce kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu. Arada akıntı vardı. Affedersiniz arada bi gidiyorum ki lavaboya iç çamaşırım ıslak oluyordu. O zamanlar belim çok ağrıyordu. 1 haftadır adet oldum kesin diyerek lavaboya gidiyorum ancak hala adet olmadım. Şuan adetim 2-3 gün gecikti. Evde idrar testi yaptım dün ve bugün sabah hiç bir şey çıkmadı. Silik bir çizgi dahi çıkmadı. Şuan adet olacak gibi değilim bi ağrım falan da yok. Sizce ben gibi olan oldu mu hiç veya bu konuda fikri olan. İdrar testindeki negatife rağmen bi umut var mıdır?
İnşallah geç döllenmedir. Mesela bu sıcak havalarda dün üşüdüm öğlen sıcağında. Ara ara dediğiniz gibi sıcak basıyor. Ben de anlamadım tam test de negatif çıkıncaGeç döllenmeyle gebelik olabilir umut vermek istemem belli ki istiyorsn ama aynısını yaşadım benim adet günü ortaya çıktı senin muhtemelen benden de geç döllenme her an adet olma hissi kasık ağrısı vücut ısın hafif artar lavaboda çamaşırın ıslak olur sürekli idrara çıkarsın hafif üşürsn yarın ilk idrarda erken test yap cuma falan da kan ver varsa yükselmeye b
Bende böyle oldu ama sonra reglim gelmişti.Bir hafta önce kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu. Arada akıntı vardı. Affedersiniz arada bi gidiyorum ki lavaboya iç çamaşırım ıslak oluyordu. O zamanlar belim çok ağrıyordu. 1 haftadır adet oldum kesin diyerek lavaboya gidiyorum ancak hala adet olmadım. Şuan adetim 2-3 gün gecikti. Evde idrar testi yaptım dün ve bugün sabah hiç bir şey çıkmadı. Silik bir çizgi dahi çıkmadı. Şuan adet olacak gibi değilim bi ağrım falan da yok. Sizce ben gibi olan oldu mu hiç veya bu konuda fikri olan. İdrar testindeki negatife rağmen bi umut var mıdır?
Kaç gün gecikti adetiniz sonra oldunuz?Bende böyle oldu ama sonra reglim gelmişti.
4 gün. Normalde düzenli 30 günde 1 olurum. Galiba havalardan gecikmişti bu dediğim 2 ay önce olduKaç gün gecikti adetiniz sonra oldunuz?
Anladım. Bende 26 günde bir olurum. Bugün 29.gün4 gün. Normalde düzenli 30 günde 1 olurum. Galiba havalardan gecikmişti bu dediğim 2 ay önce oldu
Kızlar ben de geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım 1 hafta silik çizgiler gördüm ve sonunda adet oldum. Bu ay da gecikme yaşıyorum 5 gün oldu ama idrar testleri negatif... 4 eylüle kadın doğumdan randevu aldım o zamana kadar gelmezse kan vericem çok stresli bişey gecikme yaşayıp negatif görmek de...
Kızlar ben de geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım 1 hafta silik çizgiler gördüm ve sonunda adet oldum. Bu ay da gecikme yaşıyorum 5 gün oldu ama idrar testleri negatif... 4 eylüle kadın doğumdan randevu azamana kadar gelmezse kan vericem çok stresli bişey gecikme yaşayıp negatif g
Meraba suan bende o sekildeyim 5 gun gecikti normalde regl olucagmi hissederdim ama hic belirti yok cooook fazla halsizlik disinda. İdrar yaptim negatif ama hic gecikmezdi reglm napmaliym sizceKızlar ben de geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım 1 hafta silik çizgiler gördüm ve sonunda adet oldum. Bu ay da gecikme yaşıyorum 5 gün oldu ama idrar testleri negatif... 4 eylüle kadın doğumdan randevu aldım o zamana kadar gelmezse kan vericem çok stresli bişey gecikme yaşayıp negatif görmek de...
Benim de belirtim yok yani her zamanki ben pek fazla değişiklik hissetmiyorum. Bu ay diş tedavimden dolayı birkaç tane apranax içmek zorunda kaşdım acaba o geciktirir mi diye düşünüyorum. Bence bekleyip haftaya kan vermek en iyisi.Meraba suan bende o sekildeyim 5 gun gecikti normalde regl olucagmi hissederdim ama hic belirti yok cooook fazla halsizlik disinda. İdrar yaptim negatif ama hic gecikmezdi reglm napmaliym sizce
Ben verdim biraz once malesef negatif geldiBenim de belirtim yok yani her zamanki ben pek fazla değişiklik hissetmiyorum. Bu ay diş tedavimden dolayı birkaç tane apranax içmek zorunda kaşdım acaba o geciktirir mi diye düşünüyorum. Bence bekleyip haftaya kan vermek en iyisi.
Hayırlısı olsun ya. Olsa her türlü testlerde çıkardı zaten benim de umudum yok.Ben verdim biraz once malesef negatif geldi
Ne oldu sonucunuz acabaHayırlısı olsun ya. Olsa her türlü testlerde çıkardı zaten benim de umudum yok.
Aynısı bende oldu 4 gün gecikti adetim ama ben çatlatma iğnesi oldum 14.günündeyim adetimde 4 gün geçti ama 2gün önceki testim negatifti iç ateş ve vucuduma dokunamıyordum. hasta olucakmışım gibi ama umutlanmak istemiyorum tek çizgi görmekten umutlarım yıkıldı ..Geç döllenmeyle gebelik olabilir umut vermek istemem belli ki istiyorsn ama aynısını yaşadım benim adet günü ortaya çıktı senin muhtemelen benden de geç döllenme her an adet olma hissi kasık ağrısı vücut ısın hafif artar lavaboda çamaşırın ıslak olur sürekli idrara çıkarsın hafif üşürsn yarın ilk idrarda erken test yap cuma falan da kan ver varsa yükselmeye başlayacaktır
SON DURUMUNUZ NEDİR ACABAMerhaba ne yaptınız acaba benim de adetim 7 gün gecikti bugün idrar testinde çok silik bi çizgi gördüm 3 gün önce kan verdim de beta 2 çıktı doktor negatif diye söyledi çok istiyorum 4 ay önce saglıksız gebelikten dolayı kürtaj oldum