Hayır bilmiyorum çünkü takip etmiyorum 1 tane çocuğum var 2.cocuga yeni karar verdik hemen hamile kalamam diye düşünüyorum çünkü ilk çocuğa yıllar sonra hamile kalmıştım o kadar ugrasmitik tam bırakmistim oyle hamile kalmıştım şimdi psikolojik olarak düşünüyorum belki o yüzden geçiyordurYumurta çatlama günün ne zaman biliyor musun?
Hiç hamileik belirtim yok dediğim gibi adet belirtileri sıcak basma bel ağrısı adet gecikmesi akıntım yokdu dünden beri biraz var ama çok değilYumurta çatlama günün ne zaman biliyor musun?
Psikolojik olarak olabilir canım belki bu ay yumurtaman ve yumurta çatlaman geç olmuştur o yüzden sordum çatlama olusumunj biliyor musun diye ovulasyon testine başla dilersen regl olup bittikten sonraHayır bilmiyorum çünkü takip etmiyorum 1 tane çocuğum var 2.cocuga yeni karar verdik hemen hamile kalamam diye düşünüyorum çünkü ilk çocuğa yıllar sonra hamile kalmıştım o kadar ugrasmitik tam bırakmistim oyle hamile kalmıştım şimdi psikolojik olarak düşünüyorum belki o yüzden geçiyordur
Daha önce ben kullandım ovulasyon testi aman şuan çocuğumda var ugrasasim yok öyle bişey ile nasip artık biz değerlendirelim de olursa olurPsikolojik olarak olabilir canım belki bu ay yumurtaman ve yumurta çatlaman geç olmuştur o yüzden sordum çatlama olusumunj biliyor musun diye ovulasyon testine başla dilersen regl olup bittikten sonra
Umarım hayırlısı ne ise o olsunDaha önce ben kullandım ovulasyon testi aman şuan çocuğumda var ugrasasim yok öyle bişey ile nasip artık biz değerlendirelim de olursa olur
Aynı durumdayım testimde negatif sizin sonuç ne oldu gecikmenin 4 gününde test yaptım negatif hala olmadım hastaneye git cem en sonMerhaba kızlar adetim 21 Eylül de olmam gerekiyodu ama olmadım geçen ayda böyle gecikdi ve hamilemiyim şüphesi oluştu bu ay da böyle gecikdi hala daha adet olmuş değilim dün sabah ilk idrar ile test yaptım ama negatif cikdi .salı günune de randevu aldım doktora niye böyle oluyo anlamadım .hiç hamilelik belirtisi de yok kuruluk var bel ağrım var ama bu adetde oluyo anlam veremiyorum sizce kist falan mı var acaba bu geciktiriyo olabilir mi ya i adet olmadıkça evde barut gibi geziyom olsamda rahatlasam diyorum
Canım benim negatifdi doktora da gittim tahlil falan yapıldı bişey çıkmadı yani neden gecikiyo böyle anlamadımAynı durumdayım testimde negatif sizin sonuç ne oldu gecikmenin 4 gününde test yaptım negatif hala olmadım hastaneye git cem en son
Bende adet oldum sonunda 8 gün geciti benimdwCanım benim negatifdi doktora da gittim tahlil falan yapıldı bişey çıkmadı yani neden gecikiyo böyle anlamadım