Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet silik bi çizgi var 3 gün sonra testi tekrar et inşallah hamilesindirAdetim e 3 gün varken test yaptım çok silik çizgi çıktı şuan midem deli gibi ağrıyo ve gaz sorunum var bunu yaşayan var mı belirti mi
İnşallah cnm inşallah yarın tekrar yapıcamHamilesiniz
Silik çizgiyi bende gördüm canım ♥![]()
Canm naptininşallah yarın tekrar yapıcam tek korkum yalancı pozitif olması
Benim de çizgim öyle adete 4 gün var. Beta 36 çıktı dün yani 5 gün varken. Kan verdiniz mi siz merak ettim.Adetim e 3 gün varken test yaptım çok silik çizgi çıktı şuan midem deli gibi ağrıyo ve gaz sorunum var bunu yaşayan var mı belirti mi
Bak benimde öyle çıkmıstı canım şuan hamileyim hayırlısı inşallah sizde hamilesinizdir bende 4.5 gün varken yapmaya başlamıştım testiAdetim e 3 gün varken test yaptım çok silik çizgi çıktı şuan midem deli gibi ağrıyo ve gaz sorunum var bunu yaşayan var mı belirti mi
Malesef canım dün adet oldum ve çok yoğun şuan pıhtı şeklinde geliyorBak benimde öyle çıkmıstı canım şuan hamileyim hayırlısı inşallah sizde hamilesinizdir bende 4.5 gün varken yapmaya başlamıştım testi
Adet oldumBenim de çizgim öyle adete 4 gün var. Beta 36 çıktı dün yani 5 gün varken. Kan verdiniz mi siz merak ettim.
Aynen cnm Allaha şükür hiçbir sorunum yok bütün herşey yapıldı hsg çekildi sadece yumurtam geç gelişiyor. Vardır zamana Allahım herkese nasip etsin inşallahÜzülme cnm nasip değilmiş ☹☹
Hayırlısı olsun canim, olur allahin izniylezamani vardır.testin hangi markaydı merak ettim.Aynen cnm Allaha şükür hiçbir sorunum yok bütün herşey yapıldı hsg çekildi sadece yumurtam geç gelişiyor. Vardır zamana Allahım herkese nasip etsin inşallah
Aa kan verdiniz mi hiç yda tekrar test yaptınız mıAdet oldum![]()
Surelab cnmHayırlısı olsun canim, olur allahin izniylezamani vardır.testin hangi markaydı merak ettim.
Benim adete bir gün kala böyleydiAdetim e 3 gün varken test yaptım çok silik çizgi çıktı şuan midem deli gibi ağrıyo ve gaz sorunum var bunu yaşayan var mı belirti mi