• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim duzene girsin istiyorum nolur yardim edin

Rabia4532

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
14
5
1
24
Sevgili arkadaşlar şuan 20 yaşındayım ilk adet olmaya 14 yaşında başladım o zamandan bu yana hiç tam gününde adet olmadım 18yasinda sınav stresinden dolayı 8 ay adet olmadım üniversiteye geçince kadın doğuma gittim yazz diye doğum kontrol hap verdi 3 ay kullandım bırakınca 1 hafta 2 hafta geçti ama şuan 20 yaşındayım en son adet martin 21 de oldum o zamandan bu yana yine bi şey yok nolur yardimci olun nasıl düzene sokabilirim?

Soğan suyu içmişti annem her sabah kaynatıp bir bardak. Hem regli düzeldi hemde enfeksiyonu geçti. Ayrıca kist içinde iyi geldiği duydum.

Canım hayıt hapını bir araştır, mantıklı gelirse doktora sorup kullanabilirsin izin verirse. Agnucaston adı. Benimde düzensizliğim var adet olmayı bekliyorum hamile değilsem başlayacağım hapa, kullananlar memnunmus

Canım hayıt hapını bir araştır, mantıklı gelirse doktora sorup kullanabilirsin izin verirse. Agnucaston adı. Benimde düzensizliğim var adet olmayı bekliyorum hamile değilsem başlayacağım hapa, kullananlar memnunmus
Yaa çok teşekkür ederim şu virüs bi kalksın da gidicem tekrardan inşallah

Back