• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim durmuyor :(

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Kızlar aylardır adet görüyorum.Gitmediğim doktor, yaptırmadığım test kalmadı.Ultrasona bile girdim ama hiçbir şey çıkmadı.Doğum kontrol hapı veriyorlar sadece.Evlenmemiş olup da benimle aynı sıkıntıyı çeken var mı acaba? :59:

Kızlar aylardır adet görüyorum.Gitmediğim doktor, yaptırmadığım test kalmadı.Ultrasona bile girdim ama hiçbir şey çıkmadı.Doğum kontrol hapı veriyorlar sadece.Evlenmemiş olup da benimle aynı sıkıntıyı çeken var mı acaba? :59:

canım benim ünv.de bir arkadaşım vardı, aynı dediğin gibi 2 ay filan adeti devametti. doktora gidince ne yaptı bilmiyorum ama rahmi ters dönmüş. doktor öyle demiş. nişanlıydı arkadaşım, 2 ay sonra düğünü olacaktı. sanırım yanlış hatırlamıyorsam pesser diye bir şey yapmışlar mı takmışlarmı neydi. ama kızlığıyla ilgili bir şey oldu mu, neydi, o kadarını soramamıştım. ama ne olursa olsun, sağlık önce gelir.

canım benim ünv.de bir arkadaşım vardı, aynı dediğin gibi 2 ay filan adeti devametti. doktora gidince ne yaptı bilmiyorum ama rahmi ters dönmüş. doktor öyle demiş. nişanlıydı arkadaşım, 2 ay sonra düğünü olacaktı. sanırım yanlış hatırlamıyorsam pesser diye bir şey yapmışlar mı takmışlarmı neydi. ama kızlığıyla ilgili bir şey oldu mu, neydi, o kadarını soramamıştım. ama ne olursa olsun, sağlık önce gelir.

Canım ben bütün testleri yaptırdım,hiçbir sorun yok dediler.Sadece bi hormon değeri birazcık yüksek çıktı..Ama bu regl durmuyor hiç :((( Canımdan can gidiyor,elim ayağım kesiliyor.

slm

benim adet biteli 1 hafta olmuşdu...bi bakdım yine başladı...korkdum doktora gittim yine adet olmuş kötü bişey deyil dedi arada ola biliyormuş....adet normalde cok düzensiz...
.1.5 sendedir evliyim bebek sahibi olmak cok istiyorum ama bir tüelü olmuyo...bütün tedavileri oldum...insan cok isteyince bir türlü olmuyor....bütün arkadaşlarım hamile bir ben kalamadım......

slm

benim de uzun sure durmayan adetim olmustu. rahim duvarı kalınlasmasından olabiliomus. kurtaj olur gibi rahim duvarını inceltti dr. ve ondan sonra kesildi

Merhaba, şuanda durumunun ne olduğunu bilmiyorum.
Bende bu problem yaşadım. Babamı kaybettim zaman 3 ay kesintisiz adet oldum.
Büyük bir şok, stres veya üzüntü bu tür adet bozukluklara sebep olabilir.
İyi bir doktora gitmiştim ve iğneler verdi, kanamam durdu.
Bence iyi bir doktora gitmelisin.
Bu arada, kalsiyum almanı şiddetle almanı tavsiye ederim.
İyi bir doktor bunu sana söyler.
Kalsyum eksikliği de uzun süren adet kanamalara sebeb verebilir.
Ve kanama varken vucüt kalsiyuma çok ihtiyacı vardır.
Çok geçmiş olsun.

Back