Gebeliğe Hazırlık Adetim dokuz gün gecikti iki defa gebelik testi yaptım ama negatifti sol kaşığım çok agriyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mehmedim huzurum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
21
3
Merhaba arkadaşlar iki buçuk yıllık evliyim hiç korunmamamiza rağmen hiç hamile kalamadim üç dört gündür sol kasığımda bı agrı var ve bazen nefesimi kesiyor reglm 9gun gecikti iki defa test yaptım negatif çıktı surekli adet olacakmışim gibi ağrılar var sol göğsümde sızlama var akşam gogus ucunu sıktım ve sarı ya yakın bı sıvı geldi süt e benzer hiç akıntım yok ilişkide çok çok fazla kuruluk var istekli olmama rağmen başıma ilk defa geliyor kuruluk ve hiç akintisiz regl beklemek iki dk ayakta iş yapmak istesem bel boslugum ağrıyo kırılacak gibi hamile olma olasiligim varmı böyle bu durumları yaşayıp hamile olan arkadaşlar varmı yardım edin

Arkadaşım gebe kaldığını öğrenmeden önce çok fazla kuruluk yaşamıştı, daha sonra gebe olduğunu öğrendi canım evet kuruluk bir belirti inşallah gebesindir :KK200:

Prolaktin hormonuna baktirdin mi hiç canım o yüksek olunca da bahsettiğin belirtiler olabiliyor.

Prolaktin hormonuna baktirdin mi hiç canım o yüksek olunca da bahsettiğin belirtiler olabiliyor.
Daha önce iki ay yaşadım o problemi ama normal seviyedeydi geçen ay bilmiyorum her ay kontrolden geçiyorum mutlaka adetlerimde altı aydır tam bı düzende gidiyordu bu ay gecikti yarın kan tahlili ne baktiracagim daha önce prolaktin hormonu yüksekliği yaşadığımda ilişkide kuruluk bel ve kasık ağrısı yoktu umarım bebeğim geliyordur daha fazla bekletmeden gelir inşallah

Günaydın arkadaşlar dün hastaneye gittim kanda birşey çıkmadı hormonlar temiz çıktı ultrasonla baktığında olgunlaşmış bir yumurta gördüğünü ya yeni dolleniyor yada yeni çatlatacak dedi bel ve kasık ağrım bu yüzden mis dollenirken kuruluk bel kasık ağrısı olabiliyormus cuma günü tekrar kanda bakacaklarini soylediler ben ancak pazartesi giderim eğer dollenme oluyorsa on gün falan sürebiliyor rahme yerleşmesi kanda ve idrarda bebek rahme yerleştikten sonra çıkıyormuş rabbim inşallah daha fazla bekletmeden verir bı hayırlı evlat bana ve isteyen herkese (bunlari buraya paylasmaktaki sebebim benm durumumda olan arkadaşlara yardımcı olabilmek sağlıcakla kalın)

X