Adetim de azalma olmasi neden olabilir 🤔?????.

Loriklorik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
11.649
17.271
218
Merhaba hanımlar ben evliyim ve cocuk istiyoruz ama olmuyor . Her ay duzenli bi sekilde adet olurdum yani 28 günde bir 1 hafta ilk iki gun cok yogun sonrasi normal bi sekilde regl olurum .. bu ay bi farklilik oldu adetimden 2 gun once oldum ve hic yoğunluk yok adet kanimda azalma oldu 3. Gun nerdeyse bitmek uzere damla damla geliyor . Sizce hamile olabilir miyim ? Ya da baska bir sorun mu var ? Yaklasik 3 ay once kan testi rahim filmi cekildim hepsi temiz çıktı .

Adetiniz rengi önemli kahverengi yada pembe olmasi lazim hamilelik olabilmesi için.
Ilk gun kahverengiydi leke seklinde ondan sonra afedersiniz pembe gibi sumuksu geliyor islaklik hissediyorum hep normalde olmazdi boyle .daha yogun olurdu . Lavaboda bile peceteye silince cok gelirdi .simdi o bile yok cok az :KK64:

Hamilelik olabilir.Benimde kahverengi gelmisti 1 hafta normal olmadigini anlayinca kan tahlili vermiştim.idrar testi yaparsaniz varsa çikar

Benimde oyle oldu oluyo da halen bi turlu sokulemio havadan mış doktora gittim mevsimsel dedi. Sürekli lekelenme gelio ara ara. Smear da aldı yeni bakalım bekliyorum inşallah bişey cıkmaz ama ilk kez boyle adet oluyorum ve cok kotu bişey. Huzursuz ediyor beni

Hamilelik olabilir.Benimde kahverengi gelmisti 1 hafta normal olmadigini anlayinca kan tahlili vermiştim.idrar testi yaparsaniz varsa çikar
Insallah hamileyimdir .bugun doktora randevum var asilama icin gidicem . Bakalim bu konuyu da gorusucem . Evde testim yok eczane evime uzak :dua:

Benimde oyle oldu oluyo da halen bi turlu sokulemio havadan mış doktora gittim mevsimsel dedi. Sürekli lekelenme gelio ara ara. Smear da aldı yeni bakalım bekliyorum inşallah bişey cıkmaz ama ilk kez boyle adet oluyorum ve cok kotu bişey. Huzursuz ediyor beni
Ben de ilk defa boyle oldum . Normalde cok gelirdi . Bi sorun vardir diye dusundum . Cok azaldi nedendir bilinmez. Insallah bisey cikmaz sizde . Adetliyken insan gergin oluyor bi de sokulemeyince daha huzursuz edici bi durum .

Back