Adetim çok gecikti .

Zuzumko67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
141
43
28
38
Adetim çok gecikti Kizlar ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.Tesaduf adetim gecikince ovu testi yaptım. 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye 8 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim yoktur diye .. ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok

Ben forumda ovulasyon testiyle gebelik ogrenenleri okudum bi bakin isterseniz o basliga

Ben forumda ovulasyon testiyle gebelik ogrenenleri okudum bi bakin isterseniz o basliga
Aslında şimdi ovu testi yaptım çift çizgi bayağı belirgin ama kesin değil bazen yapıyorum ilk cizgi çok koyu değil 1. 2 saat önce yaptim gayet belirgin ama kesin değil iste

simdi ovulasyon testi yaptım ama tabi buda çözüm değil ümit iste

Aslında şimdi ovu testi yaptım çift çizgi bayağı belirgin ama kesin değil bazen yapıyorum ilk cizgi çok koyu değil 1. 2 saat önce yaptim gayet belirgin ama kesin değil iste
Bazen pik yapabiliyor yumurtalar degerlendir canim sen

Bazen pik yapabiliyor yumurtalar degerlendir canim sen
1 hafta önce üç gün kopkoyu pik oldu degerlendirdim ilk koyu çıktığı gün sonra siliklesti ve aradan bir hafta geçti şimdi yapt yine koyulmuş normalde adet olmam gereken günde 18 gün geçti çok uzun yani anlamadım gitti cnm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…