- Konu Sahibi Guzeloglumyamanim
-
Aynı sorun bende de var canım...
Hatta tam şuanda da var, ağrıdan ölücem diye düşünüyorum...
Biberiye çayı hafifletiyor ağrıyı...
Bir de adet ağrıları için üretilmiş Majezik diye bir arı kesici var ama ben adetken ilaç kullanmak taraftarı değilim, düzeni bozuyor çünkü...
Kızlar hhepinize merhaba
Başlıkta da yazdığım gibi adetim çok ağrılı geçiyor ve ben ne kullanırsam kullanayım bitene kadar bi türlü geçmek bilmiyor.
Sizin kullandığınız ağrıları azaltan birşeyler var mı yardımcı olabilir misiniz bana??
kekkik suyu inanılmaz bir şey hemen geçiriyor bir tutam kekiği demle iç kokusu bile geçiriyo:)
benimde uzun süredir agrım olmuo yaptıklarımı yazıım seninde işine yararyabilirle.civanperçemi ni demleyip içiyorum ve hastalandıgım gün direk papatya çayı içiyrm ayaklarımın altına da sıcak suu torbası agrım kesilio agrı kesici alma derim çünkü adet döneminde kullanılması ii degil ama ben çok zorda kalırsam nurofen alıyorum etkili bi agrı kesici
Aynısını ben de yapıyorumm canımm çokk iyi geliyor..
Ben hastalanmadan bir hafta öncesi başlıyorum civanperçemi ve papatyayı karıştırıyorum demleyip içiyorum..
Ama kesinlikle regli ağrıları olan arkadaşlarımın biran önce kadın doğuma gidip ultrasona girmesini tavsiye ederim..
Çünkü ben yapmamıştımm vee yıllarca çukulata kistlerimle yaşamışım...2 yıldır durumun farkındayım oda acillik olup bayılınca ortaya çıktı..
Ginera kullanıyorum... Doğum kont hapı ağrılarıma iyi geldii bide bu takviye bitkisel karışımı içincee çok hafif sızım var hepsi buu...
Bu ağrıları ciddiye alın ilerde karşınıza çıkmasın benim gibi..
Kulaktan dolma fikirleride ciddiye almayın lütfen yokk ırsi mırsii... halamda da vardıı ablamdada var yokk annemde de varmışş...
Bollll sağlıklı ve bilinçli günler...:79:
kızlar bir de şunları deneyin, eğer agrılarınızı hafifletirse dozunu artırırsınız:
1- yogun bacak egzersizleri, özellikle adetten önce bacaklarınızı 2 yana açıp kapatarak yapılan hareketler.
2- Sıcak duş alma, veya sıcak su torbası, yaz günü de olsa ayakları çok sıcak tutma.
Çok basit gibi görünüyor , ya da bunlara dikkat ediyorsunuzdur belki ama bunları ağrı kesici niyetine yaparsanız, belki siz de sonuç alırsınız. Mesela yüzmeyi öneririrm(imkanınız varsa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?