ADETİM BU AY BİR GARİP LÜTFEN ACİL YARDIM

BlackandWhiteTG

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
7
1
1
30
Merhaba hanımlar. Evliyim ve esimle korunmuyoruz. Ama bebek için daha erken diye düşünüyoruz. Şimdi direk konuya geçeceğim. En son adet tarihim 22 Mayıs, Haziranda hiç adet olmadım ve çok yoğun çalıştığımızdan beri hastaneye gidemedik. 3-4 Temmuz net hatırlamıyorum eczaneden Tarlusal aldım bitti ve 6 gün sonra adet gördüm. Bugün 4. günü lakin diğerlerinden çok farklı benim yoğun ve kırmızı renkte yine pıhtılı kanama olurdu. Bu ay kahverengi ve kırmızı karışık renkte oluyorum. Günde 1 ped anca kirletiyorum üstüne görme diye düşündüm ama tuvalete çıkınca ve ikininca baya uzayan pıhtılarım oluyor ve peçeteye baya kan geliyor ama ped'e dediğim gibi az bulaşıyor kafam karışık. Zaten bugüne kadar 5 tane idrar testi yaptım hiç biri pozitif çıkmadı. Lütfen yardımcı olun.

Tarlusal adet söktürücü sanırım. Yani ne desem bilemedim ki. Eşinizle sevişmeyi biliyorsunuz çocuk istemiyorsunuz ama korunmuyorsunuz da. Bunun üstüne adet olmuyorsunuz aklınıza hamilelikten önce adet söktürücü almak geliyor eczaneden. Ortaya hiç doktor sokmadan kendi kendinize ilacınızı alıp tedavinizi oluyorsunuz. Şimdi de bir gariplik var diyorsunuz. Doktora gidin diyeceğim de bilmiyorum gider misiniz. Ha bir de zorla kendinize adet gördürdükten sonra hamilelik testi yapmışssınız. keşke önceden baksaydınız da ona göre davransaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…