Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okadar yoğun bir tempom varki doktora vakit ayırabilceğimi zannedemiyorum başka bilgisi olan arkadaşlar neolur cevap verin
arkadaşlar neolur yardım edın 2 aydır neye uğradığımı şaşırıyorum 2 gün kahve çamur gibi akıntı olup bitiyor
adet bitimimden sonra kahverengi akıntı lekelenmeler oluyor canım ya .s
hayır adetimde sancı felan yok adet biter bitmez kahve tonlarında akıntı 2 gun surup bitiyor yaklasık 2 3 aydır yasıyorum
bazı konularda enfeksıyon dıyor batıcon ıse yaramazmı denesem en azından
Benimde ilk başlarda adet bitiminde lekelenmeler başlamıştı ve böle devam etti taki temiz kaldığım gun sayısı 2 yada 3 gune inene kadar
Çıldıracaktım artık tum yaşantımı etkiledi sinirlerim bozulmuştu
Doktora başvurdum sol yumurtalıkta gizlenmiş bişey var dedi ve tanı koyamadı ve benim lekenelnmeler tam gaz devam etti hatta progestan hapı verdi o bile fayda etmedi yine gelmeye devam ediyordu lekeler..
Bu arada adet sancılarım artmaya kramplar girmeye ve elim ayağım uyuşmaya başladı..
En sonunda bu şikayetlerden yola çıkarak doktor içeriye kamera ile bakılmasına karar verdi ama ben korktum durup dururken bayıltılmak istemedim
Ve ara verdim sinirlenip gitmedim doktora 3 yada 4 ay sonra hamile kalmak için doktoruma başvurduğumda sol yumurtalığımda kist buldu hemde 4.5 cm miş hemen ameliyat dedi
eylulde ameliyat oldum..Şükür herşey normale döndü o kahverengi lekelenmelerden kurtuldum ve sancılardan da..
BAk sana yazdım iyice karşılaştır ..Vaktim yok diyorsun herşey sağlıktan önemli mi? Bir fırsatını bul git bence...
bekar ım .s onun etkısı ıle olabılır