• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim bittikten sonra kahverengi akıntım oluyor

bir dr'a görünmeni tavsiye ederim. kahverengi akıntı kist habercisi olabilir, kendimden biliyorum. ilk kahve akıntımda enfeksiyon kaptım heralde gideyimde dr.a antibiyotik yazsın demişken, 4 cm'lik bir kistim olduğunu öğrendim. umarım senin daha basit bir durumdur. ihmal etme

okadar yoğun bir tempom varki doktora vakit ayırabilceğimi zannedemiyorum başka bilgisi olan arkadaşlar neolur cevap verin

adet biterken gelen kahverengi akıntı normal, adet başlarken gelen kahverengi akıntı normal değil diye okumuştum canım.
hemen aklına kisti getirme çoğu yerde normal diyor. kokulu olup olmaması ve kıvamı sanırım daha önemli burada.

arkadaşlar neolur yardım edın 2 aydır neye uğradığımı şaşırıyorum 2 gün kahve çamur gibi akıntı olup bitiyor

okadar yoğun bir tempom varki doktora vakit ayırabilceğimi zannedemiyorum başka bilgisi olan arkadaşlar neolur cevap verin

kimse durduk yerde birşey söyleyemez ki herkes tahminler üzerine konuşacak zaten. ancak dr teşhis edebilir ben yinede bir şekilde vakit ayırmanı tavsiye ederim. hiç bir sorun olmasada kafanızdan çıkar en azından.

Benimde adetim bitip banyo yaptıpdan sonra gün kahverengi oluyor ama öyle yoğun ve fazla değil ve bu 2 yıldır böyle..Bunda korkulacak bişey yok bence pis kanlar gittikten sonra içerdekiler boşalıyor hemen aklına kötü şeyler getirme..

hayır adetimde sancı felan yok adet biter bitmez kahve tonlarında akıntı 2 gun surup bitiyor yaklasık 2 3 aydır yasıyorum

hayır adetimde sancı felan yok adet biter bitmez kahve tonlarında akıntı 2 gun surup bitiyor yaklasık 2 3 aydır yasıyorum

Benimde ilk başlarda adet bitiminde lekelenmeler başlamıştı ve böle devam etti taki temiz kaldığım gun sayısı 2 yada 3 gune inene kadar:53:

Çıldıracaktım artık tum yaşantımı etkiledi sinirlerim bozulmuştu:5:

Doktora başvurdum sol yumurtalıkta gizlenmiş bişey var dedi ve tanı koyamadı ve benim lekenelnmeler tam gaz devam etti hatta progestan hapı verdi o bile fayda etmedi yine gelmeye devam ediyordu lekeler..

Bu arada adet sancılarım artmaya kramplar girmeye ve elim ayağım uyuşmaya başladı..

En sonunda bu şikayetlerden yola çıkarak doktor içeriye kamera ile bakılmasına karar verdi ama ben korktum durup dururken bayıltılmak istemedim:27:

Ve ara verdim sinirlenip gitmedim doktora 3 yada 4 ay sonra hamile kalmak için doktoruma başvurduğumda sol yumurtalığımda kist buldu hemde 4.5 cm miş hemen ameliyat dedi:37:

eylulde ameliyat oldum..Şükür herşey normale döndü o kahverengi lekelenmelerden kurtuldum ve sancılardan da..

BAk sana yazdım iyice karşılaştır ..Vaktim yok diyorsun herşey sağlıktan önemli mi? Bir fırsatını bul git bence...

bazı konularda enfeksıyon dıyor batıcon ıse yaramazmı denesem en azından

İnsan Vücudu tabiatına işleyişine ters düşen reaksiyonlar veriyorsa ( ödem olur kanama olur v.s) bir şeylerin yolunda olmadığı sinyalleridir bunlar dikakte almak lazım fazla buyutulmeden...

Baticonu napacaksın??

Kahverengi akıntılar yumurtalıktan gelen birşeydir...Çikolata kisti tanısı kondu bana alındı ve bitti lekelenmelerim ..sen en başındasın dr ye git bir görün..

Evlimisin bekarmı?? çekiniyormusun??

Benimde ilk başlarda adet bitiminde lekelenmeler başlamıştı ve böle devam etti taki temiz kaldığım gun sayısı 2 yada 3 gune inene kadar:53:

Çıldıracaktım artık tum yaşantımı etkiledi sinirlerim bozulmuştu:5:

Doktora başvurdum sol yumurtalıkta gizlenmiş bişey var dedi ve tanı koyamadı ve benim lekenelnmeler tam gaz devam etti hatta progestan hapı verdi o bile fayda etmedi yine gelmeye devam ediyordu lekeler..

Bu arada adet sancılarım artmaya kramplar girmeye ve elim ayağım uyuşmaya başladı..

En sonunda bu şikayetlerden yola çıkarak doktor içeriye kamera ile bakılmasına karar verdi ama ben korktum durup dururken bayıltılmak istemedim:27:

Ve ara verdim sinirlenip gitmedim doktora 3 yada 4 ay sonra hamile kalmak için doktoruma başvurduğumda sol yumurtalığımda kist buldu hemde 4.5 cm miş hemen ameliyat dedi:37:

eylulde ameliyat oldum..Şükür herşey normale döndü o kahverengi lekelenmelerden kurtuldum ve sancılardan da..

BAk sana yazdım iyice karşılaştır ..Vaktim yok diyorsun herşey sağlıktan önemli mi? Bir fırsatını bul git bence...

benimde solda 4 cm. bende ağrı yok sadece kahve lekelenmeler. hatta şöyle söyleyim geçtiğimiz martta kontrol amaçlı gittiğimde herşey temizdi problem yoktu haziran ayında kahve lekelenme olunca dedim enfeksiyon var heralde aa oda nesi çikolata kisti oluşmuş.ama ameliyat için 6 ay beklemeye karar verdik şu anda kistimle kardeş kardeş yaşıyoruz:1:

o yüzden bende konu sahibine dr.a gitmesini önerdim. evet hiçbir sorun da olmayabilir ki inşallah öyledir ama ya varsa. o yüzden ihmale gelmez

bekar ım .s onun etkısı ıle olabılır

canım şimdi bekarsanda farketmez. eğer yumurtalık kisti ise doğum kontrol hapı verirler atarsın kisti hemen. çikolata kisti ise büyüklüğüne göre değişir. bekarsan dk haplarıyla baskılamaya çalışırlar ama küçülmezse kapalı ameliyatla alınabilir. ama dediğim gibi şu anda farazi konuşuyoruz. kahve akıntı kistin ve daha birçok şeyin belirtisi olabilir. kaldı ki kimi insanlarda normal adetleride bu şekilde olabilir. yani bir sorun olacağı anlamınada gelmez.en güzeli bi uzmandan yardım al

Back