• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim bittiği halde adetim devam ediyor !!!

senaaaaa68

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
92
25
8
36
Merhaba arkadaşlar .
Dokuz aylık evliyim . Korunmuyoruz. Bu ay adetim üç gün geç geldi ve üç gün boyunca adet olacak gibi ağrı çektim. 4. Gün adet geldi ama nasıl gelmek acayip ağrıyla geldi. 4 gün adet sürdü ama bitmesine rağmen hala sağ taraftan kasıl ağrısı ve bel sırt ağrısı çekiyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi de çabası. Böyle bir
Durum yaşayan var mı ? Lütfen bilen biri yardım etsin.

Merhaba arkadaşlar .
Dokuz aylık evliyim . Korunmuyoruz. Bu ay adetim üç gün geç geldi ve üç gün boyunca adet olacak gibi ağrı çektim. 4. Gün adet geldi ama nasıl gelmek acayip ağrıyla geldi. 4 gün adet sürdü ama bitmesine rağmen hala sağ taraftan kasıl ağrısı ve bel sırt ağrısı çekiyorum. Mide bulantısı ve baş dönmesi de çabası. Böyle bir
Durum yaşayan var mı ? Lütfen bilen biri yardım etsin.
Kist falan olabilir. Kadin doguma gorunun bence.
yarın için randevu aldım ama ilçedeyim hastane çok küçük her testi yaparlar mı bilmiyorum . İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz . Çok korkuyorum

yarın için randevu aldım ama ilçedeyim hastane çok küçük her testi yaparlar mı bilmiyorum . İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz . Çok korkuyorum
Eger kist varsa ultrasonda gorunur zaten. Korkmayin. Bu surecte sogan kürü yapabilirsiniz. Internetten ibrahim saracoglunun tatifini bulup uygulayin. Rahmin temizlenmesine cok faydasi oluyor

Back