• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim bitmiyor

LadyAsen

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
4
0
6
25
Hanımlar öncelikle merhaba , 3 ay adet görememiştim doktor bana 3 kutu Cyclo progynova verdi ilacım bitti ve 1,5 ayda 3 defa adet gördüm şimdi de adetimin 12. Günündeyim ve bir türlü bitmiyor. Devamlı Ufak ufak kahverengi lekelenme yaşıyorum. Karnım fazlasıyla şişti goguslerimde de acı hissediyorum ara sıra midem bulanıyor . Doktor randevum 2 gün var ama içim içimi yiyor başınıza böyle bir durum geldi mi

Bende olmuştu. Hele bir de o zaman yurtta kalıyorum. Yeni gelmişim zaten 1 hafta olmuş. Alışmaya çalışıyorum okula falan. Reglimi de üniversite heyecanı ondan kesilmedi herhalde falan diyorum. Reglimin de tam 20.gunu artık. Yataktan bir kalktım butun yatak kan içinde. Çarşafın rengini kırmızı sandım bir an ben. O kadar fazla. Korktum. Aşırı korktum. Apar topar kadın doğuma gittim. Bir sey yok dedi primalut verdi. Birkaç gün kullan kesilir dedi öyle de olmuştu. Yani kanamam gene 23-24 gun sürmüştü

Back