- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Hamile değilsen eğer aslanpençesi çayı kullananilirsin adeti söktürüyorKızlar başınıza geldi mi ya benim kistim varmış şubatta kimyasal geçirmiştim ondan sonra bütün düzenim şaştı ve kist de olmuş en son 19 mayısta oldum dün leke geldi ama hala leke şeklinde bir türlü sökülmüyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ya stres bastıııı
Hamile değilim çıkmadı hcg 2 çıktı 10 gün önce nerede bulabirim acaba o çayı kuruyemişçilerde olur mu yakınımda sadece o var aktar yokHamile değilsen eğer aslanpençesi çayı kullananilirsin adeti söktürüyor
Benim de kürtajdan sonra cok gec geldı tarlusal kullandım bır de maydonoz suyu ıctım bırde bal ve corek otu karısımı bunların ıyı geldıgını okumuştum ve normal adet gıbı oldumKızlar başınıza geldi mi ya benim kistim varmış şubatta kimyasal geçirmiştim ondan sonra bütün düzenim şaştı ve kist de olmuş en son 19 mayısta oldum dün leke geldi ama hala leke şeklinde bir türlü sökülmüyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ya stres bastıııı
Bir adet olsam bitince hemen soğan kürüne başlayacağım soğan kürü kisti eritiyormuş ve kullananların çoğu hamile kalmış çok umutlandımBenim de kürtajdan sonra cok gec geldı tarlusal kullandım bır de maydonoz suyu ıctım bırde bal ve corek otu karısımı bunların ıyı geldıgını okumuştum ve normal adet gıbı oldum
Ben soğan kürüne adetın ilk günü başladım saracoğlu adetlıyken de kullanılabileceğini söylüyorBir adet olsam bitince hemen soğan kürüne başlayacağım soğan kürü kisti eritiyormuş ve kullananların çoğu hamile kalmış çok umutlandım
Vallahi bilmiyorum ya bugün evde keçiboynuzu vardı onu kaynattım bir kavanoz çıktı eşime içireceğim bu ay bitkisel kürleri deniyorum umarım olurBen soğan kürüne adetın ilk günü başladım saracoğlu adetlıyken de kullanılabileceğini söylüyor
Benim eşim kecıboynuzu pekmezi ve north vıtal adında bir ılac kullanıyor ben böyle hamıle kalmıştımVallahi bilmiyorum ya bugün evde keçiboynuzu vardı onu kaynattım bir kavanoz çıktı eşime içireceğim bu ay bitkisel kürleri deniyorum umarım olur
Lokman hekım tarzı bitkisel şeyler satan dükkandan almıştım canım sallama çayı tarzında sabah akşam içebilirsinHamile değilim çıkmadı hcg 2 çıktı 10 gün önce nerede bulabirim acaba o çayı kuruyemişçilerde olur mu yakınımda sadece o var aktar yok
İnşallah darısı bizeBenim eşim kecıboynuzu pekmezi ve north vıtal adında bir ılac kullanıyor ben böyle hamıle kalmıştım
Bize şok uzak yaLokman hekım tarzı bitkisel şeyler satan dükkandan almıştım canım sallama çayı tarzında sabah akşam içebilirsin
İnşâllah canım ama önemli olan dünyaya gelmesı ben o kadar bekledim hamıle oldum ama kaybettim inşallah rabbım hepımıze kucagımıza almayı nasıp ederİnşallah darısı bize
Site adresi vermek yasakmı bilmiyorum ama şimdi baktım hepsi..bu..ile başlayan sitede gördüm sallama çayını,imkanın varsa internetten alabılırsınBize şok uzak ya
Amin inşallah canımİnşâllah canım ama önemli olan dünyaya gelmesı ben o kadar bekledim hamıle oldum ama kaybettim inşallah rabbım hepımıze kucagımıza almayı nasıp eder
Aaa çok teşekkür ederim hemen bakıyorumSite adresi vermek yasakmı bilmiyorum ama şimdi baktım hepsi..bu..ile başlayan sitede gördüm sallama çayını,imkanın varsa internetten alabılırsın
Günde 2 bardak yeşil çay için.Kızlar başınıza geldi mi ya benim kistim varmış şubatta kimyasal geçirmiştim ondan sonra bütün düzenim şaştı ve kist de olmuş en son 19 mayısta oldum dün leke geldi ama hala leke şeklinde bir türlü sökülmüyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ya stres bastıııı
Yarın onu da alayımGünde 2 bardak yeşil çay için.
Hepsini bir anda yapmayın derim. Benim adetlerim ancak 3 gün sürer, oda 2. Gün ped kullanırım sadece ve 1. 3. Günler günlük pedle atlatırım. Hayatım boyunca bir kere bile çamaşırıma kan geçmemiştir. Bi ara sağlıklı yaşam derdine günde 2 bardak yeşil çay içiyordum. O ayki adetimi oldum sabah uyandığımda, biraz fazla geldiğini hissedince ped koydum gezmeye gittim. 2 -3 saat içinde resmen pantalonum battı kanamadan. Ped taşımam hiç yanımda, gittiğim yerde market bile yoktu. Kanama gittikçe arttı ölüyorum sandım, içimden bişeyler koptu heralde diye büyük büyük kan pıhtıları geldi hep. Kan akışından yürüyemedim bile, babamı aradım hemen, adam işini bırakıp gelip aldı, söyleyemedim bile, hırkamı taktım belime. Haftasonuydu, ertesi gün gittim hrmen doktora. Rahim duvarın tertemiz, o gelen pıhtılar kalınlaşan rahim duvarından atılır , hiç bitki çayı içtinmi dedi. 2 haftadır nerdeyse yeşil çay içiyorum dedim, tamam işte o yapmıştır dedi. Kabus gibiydi. O günden beri yeşil çay içmiyorum. Gerçekten ben kendimde etkisini gördüm, sizde nasıl etki eder bilmiyorum tabi.Yarın onu da alayım
Bende de şubatta kimyasal geçirdim ondan beri hep düzensiz 40-45 günde bir oluyorum ve olduğunda 3-4 gün leke sonra olurum adet ve bende de hep pıhtı düşer rahatlarım ondan sonraHepsini bir anda yapmayın derim. Benim adetlerim ancak 3 gün sürer, oda 2. Gün ped kullanırım sadece ve 1. 3. Günler günlük pedle atlatırım. Hayatım boyunca bir kere bile çamaşırıma kan geçmemiştir. Bi ara sağlıklı yaşam derdine günde 2 bardak yeşil çay içiyordum. O ayki adetimi oldum sabah uyandığımda, biraz fazla geldiğini hissedince ped koydum gezmeye gittim. 2 -3 saat içinde resmen pantalonum battı kanamadan. Ped taşımam hiç yanımda, gittiğim yerde market bile yoktu. Kanama gittikçe arttı ölüyorum sandım, içimden bişeyler koptu heralde diye büyük büyük kan pıhtıları geldi hep. Kan akışından yürüyemedim bile, babamı aradım hemen, adam işini bırakıp gelip aldı, söyleyemedim bile, hırkamı taktım belime. Haftasonuydu, ertesi gün gittim hrmen doktora. Rahim duvarın tertemiz, o gelen pıhtılar kalınlaşan rahim duvarından atılır , hiç bitki çayı içtinmi dedi. 2 haftadır nerdeyse yeşil çay içiyorum dedim, tamam işte o yapmıştır dedi. Kabus gibiydi. O günden beri yeşil çay içmiyorum. Gerçekten ben kendimde etkisini gördüm, sizde nasıl etki eder bilmiyorum tabi.
Arkadaslar erkeklerin yarisi bu uygulamayi kullaniyo ona gore muhabbet edin fake hesaplar varr bilginiz olssunKızlar başınıza geldi mi ya benim kistim varmış şubatta kimyasal geçirmiştim ondan sonra bütün düzenim şaştı ve kist de olmuş en son 19 mayısta oldum dün leke geldi ama hala leke şeklinde bir türlü sökülmüyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ya stres bastıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?