Gebeliğe Hazırlık Adetim bir gun gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berfilsu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
107
61
13
31
Kizlarr gunaydinn adetim bir gun gecikti simdi sabah test yaptim hicbisi yok cikmadi ama cok kasik ağrım var sizce kan testi vermeye gitsem mi

Kizlarr gunaydinn adetim bir gun gecikti simdi sabah test yaptim hicbisi yok cikmadi ama cok kasik ağrım var sizce kan testi vermeye gitsem mi
Eger hissediyorum merak ediyorum dersen ver gebelik testlerinde hemen cikmaz 1 kac gun gecmesi lazim adetinin ama bnce acele etme derim sonra pozitif yazisini gorunce uzuluyo insan bende çocuk istiyorum 2 ay olmadi bu ay bakalim nolcak yine bnde yok gbime geliyo

Bekleyim bi.kac.gun daha.uzulmekten.ziyade.kasik agrim cok ona.canim.sikiliyor doktora gidip baktirsam mi.hic.beklemeden gebelik falan

Bekleyim bi.kac.gun daha.uzulmekten.ziyade.kasik agrim cok ona.canim.sikiliyor doktora gidip baktirsam mi.hic.beklemeden gebelik falan
Belki adet olursun oyuzden agriyodur ben mesela agrilarimla anlarim adet olucagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…