adetim bir aydan fazla gecikti :((

stresten olduğunu bildiğimiz halde kafamıza takıyoruz bugün13.günn ve hala ortada yok bitki çaylarına saldırdımmm takmayacam kafaama istediğinde gelsin manyak seyy

aynen kızlar sinir stres bozuyor dengeyi. benmde 2 gün oldu geleli. taktıkça inat ediyor :) ama olamamak çok kötü bişiy. her yerim şişmişti bidon gibi. sıcak basıyordu sürekli. rahatladım çok şükür. sizde stres yapmayın gelir gelmeyip napıcak dimi

Benimde bu ay gecikti 10-15 gün lekelenme oldu şimdi regl oldum ama normalden fazla kanamam var.

kızlar ya en son 26 nisan da oldum off çok düzensiz benim ya ilaç içmek istemiyorum kafasına göre takılsın diyorum ama bunun yan etkileri vardır dimi illaki oluncada güzel oluyorum sadece geç oluyorum

kızlar ya en son 26 nisan da oldum off çok düzensiz benim ya ilaç içmek istemiyorum kafasına göre takılsın diyorum ama bunun yan etkileri vardır dimi illaki oluncada güzel oluyorum sadece geç oluyorum

Cnm bende en son nısanda oldum :2: haftaya tatılede gıdıcem ya ozaman olursam dıye cok korkuyorum o yuzden hazır gelmemısken antıbıotık ıcıp daha da ertelemeyı dusunuyorum ama ya bu havalardan dolayı yada stres cok yapmıstım ondan gelmedı dıye dusunuyorum ben

Son düzenleme:
benimde bu ay gecikti 10-15 gün lekelenme oldu şimdi regl oldum ama normalden fazla kanamam var.
geç geldiğinde çok oluyosun canım normal diye biliyorum. Aman olsunda çok olsun :)

nisanda mı baya olmus canım doktora göründün mü?

canım ilaç içme daha fazla bozuyor dengeyi. Olsun yeterki olmayınca insan çok daha stres oluyor. Sıkıntı basıyor resmen. Bence bir doktora görün. Olması için bişiyler veriyorlar sanırım . Hiç bir bilgimde yok ama. Benim de acayip düzensizleşmeye başladı.

cansutemiz:Evt ya çok duzensız bır ay gelıyo bır ay gelmıyo kafasına gore takılıyo valla bende dun sana onu yazdım bugun regl oldum ama kım bılır bı dahakıne ne zamana olurum neyse bu yazın zaten cok cekılmıyo

Son düzenleme:
şaka gibisiniz vesselam
yanlış atibiyotik kullanımının nelere yol açtığını bilmeniz lazım
kaldı ki siz sırf adetiniz geçiksin diye kullanacaksınız
akıl karı değil

Tatlm benim lise zamanı tam 1 yıl gecikti...
O zamanki cehaletle dr'a gittim rahat geldi olmaması...
Neyse 1 yıl sonra adet oldum kendi kendine ilaç falan almadan...
Ve sonra 3 ay daha olmadı...
Sonunda dr'a gittim. Hormon bozukluğu ve yumurtalık iltihabı çıktı...
Bencegecikirse hemen stresten deyip dr'a gitmemezlik yapma..
Başka bir nedeni de olabilir...
Dr'a gitmelisin...

Son düzenleme:

Ne?????
Adet geciktirmek için antibiyotik mi kullanacaksınız keyif için?
Bunun ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz?
Ya da artık vücudun antibiyotiğe karşı bağışıklık kazandığını ve hasta da olsanızantibiyotiğin etki etmeyeceğini biliyor musunuz?
Kafanıza kullanmayın ilaç Allah aşkınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…