- Konu Sahibi Herdaimgunes
geçikti ve uzun sürdü. napmam lazım?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçikti ve uzun sürdü. napmam lazım?
kızlar ya en son 26 nisan da oldum off çok düzensiz benim ya ilaç içmek istemiyorum kafasına göre takılsın diyorum ama bunun yan etkileri vardır dimi illaki oluncada güzel oluyorum sadece geç oluyorum
geç geldiğinde çok oluyosun canım normal diye biliyorum. Aman olsunda çok olsun :)benimde bu ay gecikti 10-15 gün lekelenme oldu şimdi regl oldum ama normalden fazla kanamam var.
nisanda mı baya olmus canım doktora göründün mü?kızlar ya en son 26 nisan da oldum off çok düzensiz benim ya ilaç içmek istemiyorum kafasına göre takılsın diyorum ama bunun yan etkileri vardır dimi illaki oluncada güzel oluyorum sadece geç oluyorum
cnm bende en son nısanda oldum :2: Haftaya tatılede gıdıcem ya ozaman olursam dıye cok korkuyorum o yuzden hazır gelmemısken antıbıotık ıcıp daha da ertelemeyı dusunuyorum ama ya bu havalardan dolayı yada stres cok yapmıstım ondan gelmedı dıye dusunuyorum ben
şaka gibisiniz vesselamCnm bende en son nısanda oldum :2: haftaya tatılede gıdıcem ya ozaman olursam dıye cok korkuyorum o yuzden hazır gelmemısken antıbıotık ıcıp daha da ertelemeyı dusunuyorum ama ya bu havalardan dolayı yada stres cok yapmıstım ondan gelmedı dıye dusunuyorum ben
Cnm bende en son nısanda oldum :2: haftaya tatılede gıdıcem ya ozaman olursam dıye cok korkuyorum o yuzden hazır gelmemısken antıbıotık ıcıp daha da ertelemeyı dusunuyorum ama ya bu havalardan dolayı yada stres cok yapmıstım ondan gelmedı dıye dusunuyorum ben