adetim bi anda durdu

gelelimsana

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
74
9
1
kızlar ben adetimin 2.günü ilişki yaşadım ve ertesi gün hapı aldım sağlik ocagından cünkü doktorum bile adetliyken hamile kalınabileceğini söyledi ilacı aldıktan 4 saat sonra aşırı mide bulantısı kusma karın ağrısı ve bi anda adetim durdu sizce neden oldu 4 ay önce de kullandim bu haptan ama böyle olmamistim bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba

Regl döneminde ilişkiye niye giriyorsunuz ki? Bunun sağlık acısından da zararlı olduğunu bilmiyor musunuz? Tüm hormon dengeniz değişkenlik gösterirken ertesi gün hapı icmeniz etkilemiş olabilir. Doktora gidip sorun.

bunun yanlıs oldugunu bende biliyorum ancak ne yazik ki eslerimize anlatamıyoruz teşekkür ederim ilgilendiginiz için kızım daha kücük umarim hamile kalmam

Adetliyken hamile kalma şansınız yok.Adet dönemi yumurtlarsınız adet olmazsınız o başka.Hele hele 2. Gün ilişki hijyen bakımından çok tehlikeli ve üzerine ertesin gün hapı normal olarak bozmuş dengeyi.Ama gerisi gelir adetin de merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…