• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim aşırı düzensiz anne olabilir miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dil-i bitab

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
11.723
16.177
298
Selamün aleykum hanımlar , vajinjsmusum bitmek üzere çok şükür , sıkıntının sonlarına geldim Allahın izniyle anne olmayı çok istiyorum ama bir korkum var yaklaşık 9 yıldır adet oluyorum ve adet oldugum günden bu yana çok fazla düzensiz 15 20 30 40 günde geldiği oluyor hatta 4 ay adet olmadığımi bilirim bazen sadece bi kaç leke oldu bazen 10 günden fazla oldu hatta 20 güne kadar sürmüştüinkac kez doktora çok gittim bi sikinti olmadığını zamanla düzene gireceğini söylediler gebelik için belki bi ilaç tedavisi gerekebilir diyen oldu pco var diyen oldu yok diyen oldu doğum kontrol fln kullandım 6 7 kez 9 yıl geçti hala duzelmedi birinci sorum ilişki ile düzelir diyorlar duzelirr mi ya da bu düzensizlikle anne olabilir miyim:(?

Bu arada doktora gidince 2 3 kez ultrasondan bakıldı idrar ve kan testi yapıldı gittiğim doktorun birisi Antalya a çok güvenilen bi doktor

Buna bizim bir sey dememiz cok zor her vucut farklidir ,Dr dan yardim almaniz daha faydali olur vajinusmusu yeniyor olmaniza cok sevindim be de bir zamanlar muzdariptim ve yendiginiz an cektiginiz çilenin boşu boşuna oldugunu anlayip mutlu olcaksınız;)

Doktorlar sağolsun lar hiç bi sıkıntı yok zmanal düzelir diyip durdular bi kaç d. Kontrol hapı verdiler ama çevremde adeti benim gibi düzensiz olan insanlar var ve hiçbirinin çocuğu olmuyor :(

Benim gibi olup ta çocuk sahibi olanlari oldularsa tedavi ile mi yoksa kendiliğindenmi oldular merak ediyorum tabikiveren de vermeyen de Rabbimiz nasipse gelir çinden Yemenden nasip değilse ne gelir elden ...

Back