Adetim 9gün geçti kist mi var

zerdecal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
305
301
53
36
Merhaba arkadaşlar. Adetim 9 gün geçti. Test yaptım bugün tekrar negatif çıktı. Kist olabilir mi. Midem çok bulanıyor. Kasiklarim ağrıyor akıntı fazla var. Belimde de ağrı var. Sebebi kist olabilir mi. Kist adet gecikmesi yapar mi

Canm umudunu kirmak istemem ama ola bilir.benim adetim de gecikdi hamileyim sandim o kadar umudlendimki test yapdim her gun ama neqativ doktora gitdim polikistik over dedi (cok uzuldum tabi halada adetim gelmiyor .ama yinedr inanasim gelmiyor ya hamileyim diye dusunuyorum adrt sokturucu bile kullanmyorum

Polikistik over tedavisine başlamadınız mi. Ben de cuma gideceğim korkuyorum

Umutlandirmak istemem ama hamileymissin gibi geldi bana canim ya bilmiyorum bi kan testi yaptirabilirsin. Yada ultrasonla baktirabilirsin. Acilde oluyo mu diye sormussun bide ben acilde yaptirdim zamanim yok dedim yapar misiniz dedim. Normalde yapmiyoruz ama yapalim bakalim dedi. Pozitif çıkınca da ismini bi kagida yazdi erkek olursa düşünürsünüz dedi. Iyi huylu doktora denk gelirsen yaparlar acilde diye dusunuyorumm

İnsallah hamileyimdir içimde his var ama bir.kac defa test yaptim umudumu kırdı. Yarın yaptiricam kan testi insallah yazarım sonucu buraya

İnsallah hamileyimdir içimde his var ama bir.kac defa test yaptim umudumu kırdı. Yarın yaptiricam kan testi insallah yazarım sonucu buraya
Tatlim eger hamile degilsede canını sıkma Adetini geciktiren seyi ogren ve tedavi ol. Sonrasi icin sunu soyleyebilirim.Ben hamile kalmayi dusundugum sira olmuyodu. Daha fazla iliski yasiyoduk hamile kalmam icin cok fazla cabaliyoduk yumurtlama gunleri kovaliyoduk. Ama kafana takip stes yapiyosan olmuyo dusunmek gercekten cok etkiliyo. Hic beklemedigimiz bi anda varim dedi bize bebisimiz. Umarim istedigin gibi olur. Mutlaka yaz merak ettim

Aslında hamile kalmayı dusunmuyoduk . Planli sekilde takilmadim. Adetim gecikince içime kurtlar düştü tamam yazacağım insallah pozitif olur

Testi yaptırdim beta hcg 2 çıktı negatif yani. Yarın bir de doktora gideceğim. Sebebini anlayamadım

Sağ yumurtaligimda kist varmış. Hormon kan testi istedi. Yaptirdim sonuc pazartesi çıkacak. Ona göre yorumlayacak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…