Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketAdetim 9 gün geçikti böyle bir şey geldi sizce yerleşme kanaması mı resim attım kusuruma bakmayın 😔
Yerleşme kanaması mı sizce 9 gün geçikti adetim bugun böyle geldi 5 yıldır çocugum olsun istiyorum ilk defa bukadar geçikti. Birde ilk defa gögüs uclarım çatladı inşallah vardır bişeyler
Yerleşme kanaması mı sizce 9 gün geçikti adetim bugun böyle geldi 5 yıldır çocugum olsun istiyorum ilk defa bukadar geçikti. Birde ilk defa gögüs uclarım çatladı inşallah vardır bişeyler