Anket Adetim 9 gün geçikti böyle bir şey geldi sizce yerleşme kanaması mı resim attım kusuruma bakmayın 😔

Cerem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
2
2
28
Yerleşme kanaması mı sizce 9 gün geçikti adetim bugun böyle geldi 5 yıldır çocugum olsun istiyorum ilk defa bukadar geçikti. Birde ilk defa gögüs uclarım çatladı 🤲 inşallah vardır bişeyler 🤲

Yumurtlama takibi yaptın mı ne zaman gerçekleşti yumurtlaman
Yerleşme kanaması mı sizce 9 gün geçikti adetim bugun böyle geldi 5 yıldır çocugum olsun istiyorum ilk defa bukadar geçikti. Birde ilk defa gögüs uclarım çatladı 🤲 inşallah vardır bişeyler 🤲

Açıkçası bende merak ettim bu konuları bende bilmiyorum ama inşallah olur.

Benimde adetim 9 gün geçti ve şimdi böyle bir kanama var adet oldunuz mu yerleşmemiymiş öğrenebildiniz mi

Kuzum hamilesin gözün aydın bendede göğüs hassasiyeti var dun test yaptm hamileyimm göğüs ağrısı bile bir belirtidir 😄

X