• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 9 gün gecikti ardından 2 buçuk gün süren kahverengi adet gibi kanama oldu ?

zehracanum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
65
20
3
18
Adetim 9 gün gecikti ardından 2 buçuk gün süren kahverengi kanamam oldu yoğun değildi ilk günü ağrı yaşadım sonraki günler yaşamadım adet kanaması ki yerleşme kanaması mi anlamadım
Yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olur mu

Ben 9 gün boyunca Hergün test yapmıştım. 5 6 gün öncesinde yaptım nedir varsa elinizde yapın bence şimdi varsa zaten şimdide çıkar

Âdet mi yerleşme mi bilgim de yok
Gecikme oldu 9 gün
Sonra bu kahverengi kanamam oldu hafif oldu

Bende öyle baya kahverengi kanamam olmuştu. Hatta kanamam oldu gitmeyeyim doktora dedim eşimin ısrarıyla gidip hamile olduğumu öğrenmiştim. Sizde bence tektar bi bakın derim

Bende öyle baya kahverengi kanamam olmuştu. Hatta kanamam oldu gitmeyeyim doktora dedim eşimin ısrarıyla gidip hamile olduğumu öğrenmiştim. Sizde bence tektar bi bakın derim
Adet olduğum zamanki ağırlarım 3/4 gün vardı ama dün gece ped taktım sabah ise 4/5 damla kahverengi kanamam olmuş tuvaletimi yaptıktan sonra ise hiç bir akıntı vs yok. Bir kaç tuvalet sonrası Peçeteye az bi kahverengi akıntı geldi. Hiç böyle adet olmadım ben ilk günler özellikle bol kanamalı olur sonra azalırdı. Hala alt karnımda agrı var. Sizde nasıl oldu acaba benimdurum benzer mi?

Adet olduğum zamanki ağırlarım 3/4 gün vardı ama dün gece ped taktım sabah ise 4/5 damla kahverengi kanamam olmuş tuvaletimi yaptıktan sonra ise hiç bir akıntı vs yok. Bir kaç tuvalet sonrası Peçeteye az bi kahverengi akıntı geldi. Hiç böyle adet olmadım ben ilk günler özellikle bol kanamalı olur sonra azalırdı. Hala alt karnımda agrı var. Sizde nasıl oldu acaba benimdurum benzer mi?

Test yapmadın mı hiç

Test yapmadın mı hiç
Çok yaptım çok üzüldüm artık eve test almıyorum canım bir de adet olacağım hisssi 1 haftadır olunca ben umudumu kestim hamile kalmaktan. Bugün de 2 damla kahverengi akıntı ve alt karında his olunca acaba mı dedim. Pazar günü olunca eczaneler de kapalı maalesef. Ben de yorumunuza denk geldim Burada bir sorayım dedim 🙏🏻🌸

Çok yaptım çok üzüldüm artık eve test almıyorum canım bir de adet olacağım hisssi 1 haftadır olunca ben umudumu kestim hamile kalmaktan. Bugün de 2 damla kahverengi akıntı ve alt karında his olunca acaba mı dedim. Pazar günü olunca eczaneler de kapalı maalesef. Ben de yorumunuza denk geldim Burada bir sorayım dedim 🙏🏻🌸

Bence yarın alıp bir yapım. Sizi çok iyi anlıyordum 5 seneye yakın uğraştım hep. Eczaneyi zengin ettim valla. Ama böyle stres yapmaktansa kesin sonuca varmak daha iyi

Back