Testte çıkmış olması lazımdı, mevsimsel olabilir grip için ilaç kullandiysaniz oda geciktirmis olabilirMerhaba adetim 8 gün gecikti
Mevsimsel geçişmi
Herkes te aynımı
Testlerde çıkmıyor
Kandan henüz vermek istemedim biraz daha bekliyim dedim ama
Normalde adetim hep düzenlidir. Ne yapsamm be yapsamm :))
He bide 1 haftadır gribim omu etkiledi ilk defa başıma geliyoo oyy
Serum yedim bide burun fsfısı hap tarzı birşey almadım ve hala daha olmadım :)Testte çıkmış olması lazımdı, mevsimsel olabilir grip için ilaç kullandiysaniz oda geciktirmis olabilir
Teşekkür ediyorum8 günlük gecikme ile testte çıkması gerekiyor hele ki düzenliymiş adetiniz. Mevsim geçişi olabilir ama yine gecikme devam ederse kan verin.
Emziriyor musunuz? o da düzensizlik yapıyor çünküTeşekkür ediyorum
İlk defa başıma geldi 14.aylık bebeğim de var
Pazartesini bekliyim olmadı :)
Emziriyor musunuz? o da düzensizlik yapıyor çünkü
Valla bilmem de ben hala olmadımbenim de gecikiyor bayadır idrar testinde negatif çıkuyor ella kullanmıştım acaba ondan mı
İnşallah öyledirGeç döllenme olabilir
Net birşey diyemem kan sonucu ile belli olurBenimde 6 aylık bebeğim var emziriyorum ilk defa eylülde oldum bu ay olmadı gecikmemin 10.ve 16. Günü test yaptm hatta birgün 2 kere yaptm negatif cıktı olsa testte cıkardı demi
Verin beni de yine bilgilendirin size zahmet neler oluyor bizlere bakalım :)Aynen bugün benimde 24.günüm dün yine test yaptm negatif yarın kan vermeye gidecem
ben tekrar gittim maalesefBide emzirdiğim için süt hormonum yani prolaktin değer çok yüksek çıktı birazda o sebep oluyomuş