Adetim 8 gün Gecikti

virda34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
38
31
28
Merhaba adetim 8 gün gecikti
Mevsimsel geçişmi
Herkes te aynımı
Testlerde çıkmıyor
Kandan henüz vermek istemedim biraz daha bekliyim dedim ama
Normalde adetim hep düzenlidir. Ne yapsamm be yapsamm :))
He bide 1 haftadır gribim omu etkiledi ilk defa başıma geliyoo oyy

8 günlük gecikme ile testte çıkması gerekiyor hele ki düzenliymiş adetiniz. Mevsim geçişi olabilir ama yine gecikme devam ederse kan verin.

Testte çıkmış olması lazımdı, mevsimsel olabilir grip için ilaç kullandiysaniz oda geciktirmis olabilir

8 günlük gecikme ile testte çıkması gerekiyor hele ki düzenliymiş adetiniz. Mevsim geçişi olabilir ama yine gecikme devam ederse kan verin.
Teşekkür ediyorum
İlk defa başıma geldi 14.aylık bebeğim de var
Pazartesini bekliyim olmadı :)

benim de gecikiyor bayadır idrar testinde negatif çıkuyor ella kullanmıştım acaba ondan mı

Merak edenler için rahim içi incelmesi olmuş
1 hafta daha bekleyeceğim
Sonrailaç kullanacağım
Bilginize

Benimde 6 aylık bebeğim var emziriyorum ilk defa eylülde oldum bu ay olmadı gecikmemin 10.ve 16. Günü test yaptm hatta birgün 2 kere yaptm negatif cıktı olsa testte cıkardı demi

Benimde 6 aylık bebeğim var emziriyorum ilk defa eylülde oldum bu ay olmadı gecikmemin 10.ve 16. Günü test yaptm hatta birgün 2 kere yaptm negatif cıktı olsa testte cıkardı demi
Net birşey diyemem kan sonucu ile belli olur
Dr bir görsün bugün benim 24.günüm ilaç başladım bakalım
Bazen geç döllenme olabiliyor
Sinir stres mevsim geçişleri en iyi sonucu dr verecktr

Bende aynı sizin gibiyim kan verdim negatif rahim duvarı inceliği varmış adet söktürücü verdi ama çokta kullanmak istemiyorum

Bide emzirdiğim için süt hormonum yani prolaktin değer çok yüksek çıktı birazda o sebep oluyomuş

Bide emzirdiğim için süt hormonum yani prolaktin değer çok yüksek çıktı birazda o sebep oluyomuş
ben tekrar gittim maalesef
Bulantı kusma ve ishal
İlacı kestik
Polikst dedi şimdi ama
Kan geldi akıcı değil 1 hafta sonra yine gitcem
Herdefasnda başka sorun

Aa çok gecmis olsun inşallah baska bi sorun cıkmaz bende ilacı icmek istemedm daha bekliyorm ilk gittiginizde görülmemis mi polikist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…