Gebeliğe Hazırlık Adetim 7gün gecikti kanama oldu hamile iyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrrrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
14
10
3
24
Arkadaşlar adetim 7gün gecikti daha önce hiç böyle olmadı 4aydır hamilelik planlıyoruz 3.gün test yaptım negatif çıktı midem çok yanıyordu beyaz renkte akıntı vardı başım ağrıyordu 7gün gecikti bugün kırmızı renkte akıntım var az hamile miyim acaba?

Geç yumurtladıysanız ondan adetiniz gecikmiştir. Kırmızı renkte akıntı varsa o normal kanamaya da döner

Yerleşme kanaması da olabilir az oluyorsa doktora gitmelisiniz hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekebilir kanama için.
Rabbim gönlüne göre versin InşAllah.

Lütfen cevaplarmısınız
Yerleşme kanaması da olabilir az oluyorsa doktora gitmelisiniz hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekebilir kanama için.
Rabbim gönlüne göre versin InşAllah.
Çok saol canım yarın birdaha test yapacam sonra doktora gidecem

İlk geciktiği gün test yaptım silik çıkmıştı
Yukarda negatif çıktı dediniz. Burda pozitif. Birden fazla mı test yaptınız. Silik çıktıysa büyük ihtimalle gebelik vardır. Ama kırmızı kanama aktif kanama demektir sağlıklı bi gebelik olmayabilir. Doktora gidin

Bnım adet gecikmesşnden on gün sonra oldu pembe kanama ve az yerleşme kanamasıymış ınsallah sizinde öyledir hayırlı olsun şimdiden kanama vardan doktora gözükün ilaç yazacaktırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…