Arkadaşlar adetim 7gün gecikti daha önce hiç böyle olmadı 4aydır hamilelik planlıyoruz 3.gün test yaptım negatif çıktı midem çok yanıyordu beyaz renkte akıntı vardı başım ağrıyordu 7gün gecikti bugün kırmızı renkte akıntım var az hamile miyim acaba?
Arkadaşlar adetim 7gün gecikti daha önce hiç böyle olmadı 4aydır hamilelik planlıyoruz 3.gün test yaptım negatif çıktı midem çok yanıyordu beyaz renkte akıntı vardı başım ağrıyordu 7gün gecikti bugün kırmızı renkte akıntım var az hamile miyim acaba?
Yerleşme kanaması da olabilir az oluyorsa doktora gitmelisiniz hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekebilir kanama için.
Rabbim gönlüne göre versin InşAllah.
Yerleşme kanaması da olabilir az oluyorsa doktora gitmelisiniz hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekebilir kanama için.
Rabbim gönlüne göre versin InşAllah.
Yukarda negatif çıktı dediniz. Burda pozitif. Birden fazla mı test yaptınız. Silik çıktıysa büyük ihtimalle gebelik vardır. Ama kırmızı kanama aktif kanama demektir sağlıklı bi gebelik olmayabilir. Doktora gidin
Bnım adet gecikmesşnden on gün sonra oldu pembe kanama ve az yerleşme kanamasıymış ınsallah sizinde öyledir hayırlı olsun şimdiden kanama vardan doktora gözükün ilaç yazacaktırlar