Adetim 7 gün geçti sizce biraz daha beklemelimiyim

zaygun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
241
0
26
İstanbul
Kızlar kafam cok karısık adetım geçti dayanamayıp 4.günü idrar testi yaptım negatif cıktı halada olmadım napsam sizce hala hamıle olma ıhtımalım varmı bide ıshal var karın agrısı sizce neden bilgisi olan varmı testi nezaman tekrarlım sizce cevap verirseniz çok memnun olurum.

kan testi yaptırabilirsin idrar da her zaman çıkmaz bide hada önceki adetlerin düzenlimiydi ona göre hareket et derim umarum muradın olur

kan testi yaptırabilirsin idrar da her zaman çıkmaz bide hada önceki adetlerin düzenlimiydi ona göre hareket et derim umarum muradın olur

bı ıkı gun atlıyodu bende ona gore hesaplıyorum normalde gecen ay 13 ünde oldum dımdı 15 dıyorum gectı baya stresmı bebekmı bılemedım kan testınıde yaptırsam mı bılrmıyorumkı hayırlısı bırazdaha beklesem mı acaba

sitres yaptıysan gecikme olur canım idrar testinde çıkmayan çok sayılı.. çünkü hamile kalanların çogunda bildiğim kadarıyla adet gününün bi ğün sonrası yapıpta çıkanlar var.. ben sitresten zannediorum tatlm yada inş. kilon yoktur bi hastalık başlangıcıda olabilir ...

kilolu değilim bi sorun oldugunuda dusunmuyorum ama gebelik beklediğim için ilk ondan suphe duyuyo ınsan cok ıstıyorum bebegım olsun ıdrar da hemen cıkmıyomus cok okudum duydumda onu umıt edıyorum tesekur ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…