- 16 Aralık 2014
- 12
- 1
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucun tam olarak kaç canım yazıyor muydu*
adet olamayınca kalınlaşıyor bir de gebelik olacağı zaman kalınlaşıyor diye biliyorum canım onun için test istemiştir ama belki geç döllenme falan olmuştur moralini bozma yinede.. yarın ne diyecek bakalım bizede yazKan testinde 0.00 yazıyor canım ama neden bu şekilde kalınlaşma var bilemiyorum içime kurt düştü yarını bekleyemiyorum
adet olamayınca kalınlaşıyor bir de gebelik olacağı zaman kalınlaşıyor diye biliyorum canım onun için test istemiştir ama belki geç döllenme falan olmuştur moralini bozma yinede.. yarın ne diyecek bakalım bizede yaz
olumlu düşün canım zaten internete ne yazsak kanser belirtisi diyor :) haftaya tekrar kan testi isteyebilir benceMerakla bekliyorum bende canım okuduğum bende bebeğe yer hazırlamak içinde oluşurmuş ama bunun dışında şöyle bir araştırayım başka neden olur diye dedim internette kansere sebep olabilir yazılmış kötü hissettim sonucumda negatif zaten bakalım doktor ne diyecek
olumlu düşün canım zaten internete ne yazsak kanser belirtisi diyor :) haftaya tekrar kan testi isteyebilir bence
benimde bu ay 9 gün gecikti dün gittim negatif sonra doktora uğradım kist falan da yok sıvı var yumurtan çatlamıiş dedi adet söktürücü verdi ama kullanmamaya karar verdim bekliyorum bakalım belki geç çatlayan yumurta mucize olurEvet kesinlikle internete güvenmemek gerek moral bozmaya sadece :) yarını merakla bekliyorum keşke bugün görüşebilseydim
benimde bu ay 9 gün gecikti dün gittim negatif sonra doktora uğradım kist falan da yok sıvı var yumurtan çatlamıiş dedi adet söktürücü verdi ama kullanmamaya karar verdim bekliyorum bakalım belki geç çatlayan yumurta mucize olur
merhaba canım sen beklemeye devam et bakalım kötü şeyleri at kafandan adet olmazsan bikaç gü sonra yine test yaptır belki geç döllenme olmuştur
sonuç 0 çıktıysa hamile değilsindir.
rahim kalınlaşması da adet olamaman sebebiyle
her ay rahim kendini gebeliğe hazırlar, iç duvarı kalınlaşır, kan damarları artar vs
gebe kalınırsa ne ala, kalınmazsa da rahim iç duvarındaki hücreler dökülerek adet görülür.
adet gördükten sonra normale dönersin muhtemelen.
bişey olmaz muhtemelen yumurtlama olmamıştır, o yüzden progesteron üretimi de olmamıştır, o yüzden adet de olmamıştır :)İlk kez böyle gecikmem oluyor buda endişelendirdi beni sonucumda negatif olunca
bişey olmaz muhtemelen yumurtlama olmamıştır, o yüzden progesteron üretimi de olmamıştır, o yüzden adet de olmamıştır :)
Gittinmi canim doktora[/QUOTE]TE="NeseK, post: 38354896, member: 645637"]Olabilir canım bakalım yarın doktor ne diyecek :)