Adetim 7 gün gecikti

NeseK

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
12
1
18
34
Kızlar yeni üyeyim sizlerle paylaşmak istedim adetim 7 gün gecikti bugün doktora gittim ultrasonda rahimde kalınlaşma gördü ve test istedi. Sonuçlarımı aldığımda doktor gitmişti ben baktım negatif hamile değilim peki neden kalınlaşma var böyle bir şey başına gelen oldu mu? :KK64:

Kan testinde 0.00 yazıyor canım ama neden bu şekilde kalınlaşma var bilemiyorum içime kurt düştü yarını bekleyemiyorum :KK64:

Kan testinde 0.00 yazıyor canım ama neden bu şekilde kalınlaşma var bilemiyorum içime kurt düştü yarını bekleyemiyorum :KK64:
adet olamayınca kalınlaşıyor bir de gebelik olacağı zaman kalınlaşıyor diye biliyorum canım onun için test istemiştir ama belki geç döllenme falan olmuştur moralini bozma yinede.. yarın ne diyecek bakalım bizede yaz

adet olamayınca kalınlaşıyor bir de gebelik olacağı zaman kalınlaşıyor diye biliyorum canım onun için test istemiştir ama belki geç döllenme falan olmuştur moralini bozma yinede.. yarın ne diyecek bakalım bizede yaz

Merakla bekliyorum bende canım okuduğum bende bebeğe yer hazırlamak içinde oluşurmuş ama bunun dışında şöyle bir araştırayım başka neden olur diye dedim internette kansere sebep olabilir yazılmış kötü hissettim sonucumda negatif zaten bakalım doktor ne diyecek

Merakla bekliyorum bende canım okuduğum bende bebeğe yer hazırlamak içinde oluşurmuş ama bunun dışında şöyle bir araştırayım başka neden olur diye dedim internette kansere sebep olabilir yazılmış kötü hissettim sonucumda negatif zaten bakalım doktor ne diyecek
olumlu düşün canım zaten internete ne yazsak kanser belirtisi diyor :) haftaya tekrar kan testi isteyebilir bence

olumlu düşün canım zaten internete ne yazsak kanser belirtisi diyor :) haftaya tekrar kan testi isteyebilir bence

Evet kesinlikle internete güvenmemek gerek moral bozmaya sadece :) yarını merakla bekliyorum keşke bugün görüşebilseydim

Evet kesinlikle internete güvenmemek gerek moral bozmaya sadece :) yarını merakla bekliyorum keşke bugün görüşebilseydim
benimde bu ay 9 gün gecikti dün gittim negatif :( sonra doktora uğradım kist falan da yok sıvı var yumurtan çatlamıiş dedi adet söktürücü verdi ama kullanmamaya karar verdim bekliyorum bakalım belki geç çatlayan yumurta mucize olur :KK16:

benimde bu ay 9 gün gecikti dün gittim negatif :KK43: sonra doktora uğradım kist falan da yok sıvı var yumurtan çatlamıiş dedi adet söktürücü verdi ama kullanmamaya karar verdim bekliyorum bakalım belki geç çatlayan yumurta mucize olur :KK16:

Benimde kist yok sanırım olsa söylerdi baktı çünkü kalınlaşma görünce hemen test istedi. İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun sende biraz daha bekle :)

Arkadaşlar başka bu şekilde olan yok mu bilgi verirseniz sevinirim :)

merhaba canım sen beklemeye devam et bakalım kötü şeyleri at kafandan adet olmazsan bikaç gü sonra yine test yaptır belki geç döllenme olmuştur

merhaba canım sen beklemeye devam et bakalım kötü şeyleri at kafandan adet olmazsan bikaç gü sonra yine test yaptır belki geç döllenme olmuştur

Bilemiyorum canım sizlerinde görüşlerini almak istedim yarın doktorumla görüşeceğim zaten ama işte zaman geçmiyor :)

sonuç 0 çıktıysa hamile değilsindir.
rahim kalınlaşması da adet olamaman sebebiyle
her ay rahim kendini gebeliğe hazırlar, iç duvarı kalınlaşır, kan damarları artar vs
gebe kalınırsa ne ala, kalınmazsa da rahim iç duvarındaki hücreler dökülerek adet görülür.
adet gördükten sonra normale dönersin muhtemelen.

sonuç 0 çıktıysa hamile değilsindir.
rahim kalınlaşması da adet olamaman sebebiyle
her ay rahim kendini gebeliğe hazırlar, iç duvarı kalınlaşır, kan damarları artar vs
gebe kalınırsa ne ala, kalınmazsa da rahim iç duvarındaki hücreler dökülerek adet görülür.
adet gördükten sonra normale dönersin muhtemelen.

İlk kez böyle gecikmem oluyor buda endişelendirdi beni sonucumda negatif olunca :KK64:

TE="NeseK, post: 38354896, member: 645637"]Olabilir canım bakalım yarın doktor ne diyecek :)[/QUOTE]
Gittinmi canim doktora

TE="NeseK, post: 38354896, member: 645637"]Olabilir canım bakalım yarın doktor ne diyecek :)
Gittinmi canim doktora[/QUOTE]

Gittim canım farklı bir inceleme yapmadan hiç hemen adet söktürücü verdi kullansam mı bilemiyorum

Back