Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba bende pcos var geçen ay 15 gün gecikmeyle adet oldum onda da soğan suyu içmiştim. Bu ay da adetim 7 gün gecikti 2 temmuzda adet görmüştüm şuan 9 ağustos sizce gebelik varmı?
arkadaşlar merhaba bende pcos var geçen ay 15 gün gecikmeyle adet oldum onda da soğan suyu içmiştim. Bu ay da adetim 7 gün gecikti 2 temmuzda adet görmüştüm şuan 9 ağustos sizce gebelik varmı?
Ayrıca zaten pcos varmıç lh hormonu çogu pcoslularda pozitif olabiliyo test yaomanız çok daha mantıklı zaten yeterince gecikme olmuş varsa çıkar gebelikte