Adetim 7 gün gecikti karnım şiş kaşık ve bel ağrım var hamilemiyim

Melissa42

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
107
16
13
Hayırlı sahurlar öncelik Le rabbim tuttuğumuz orucu kabul etsin inşallah
Size bişey danisacaktim ben adet olmadim 7 gün gecikti karnım şiş kendimi sis gibi hissediyorum sürekli uyku hali var bu akşam böyle hiç halim yoktu sonra uyudum geçti test yapsammi cikarmi çünkü öncede böyle oldu adet oldum ama resmen kasık ağrım belim agriyor ama hiç adet gelmedi hep baktım ama yok aca test yapsammi cikarmi birde şunu soyleyim ayıp olmasın idrarim bulanık bulanık çıkıyor kabızlık var bunlar belirtimi

Gebelik testini yapın gecikmişsiniz evet varsa çıkar.benimde adet olcakmışım gibi belirtilerim vardı ama hamileydim.değilsenizde adet söktürücü verirler doktora giderseniz.

bu belirtilerden biz size hamile misiniz değil misiniz nasıl söyleyelim. kasık bel ağrısı adet belirtisi de olabilir, sökülemiyor da olabilirsiniz. test yapın, hayırlısı olsun
Ben konuyu yanlış yere açmışım uyku sersemligi kustura bakmayın

İyi sahurlar. bence hamilesiniz. O sürekli uyku hali çoğu gebede oluyor ilk zamanlar. Varsa eğer, hayırlı uğurlu olsun simdiden

Kesin çıkar daha günüm gelmeden çıktı benim

İlk zamanlar belirtti tam olmaz adet dönemiyle karışır çok istiyorsan herşeyi belirti olarak görürsün vs en iyisi test

Her adeti geciken hamile oluyor mu ? Eczaneden test alın.Belkide başka rahatsızlığınız var.

Benimde konum var tam 11 gün geciktim iki kere test yaptım negatif çıktı evde bir test yapın eczaneden alıp ben regli oldum inşallah bebiş vardır sizde ?

mide bulantısı 6. haftadan sonra başlar genelde. diğerleri hamilelik belirtisi olabileceği gibi enfeksiyon belirtisi de olabilir. en güzeli test yapın. adetiniz yeterince gecikmiş. sonucu yazın merak ettim =) Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin.

Test yapın çıkar.
Ama evet bunlar hep benim hamilelik belirtilerimdi.
Uyku hali halsizlik ve kabızlık

Bende regl gecikmesi dışında hiçbir belirti yoktu. Test yapmak zor bir şey değil buraya sormaktan daha kolay.

Benimde konum var tam 11 gün geciktim iki kere test yaptım negatif çıktı evde bir test yapın eczaneden alıp ben regli oldum inşallah bebiş vardır sizde ?

Üzüldüm, bu sefer korunmasız yapın tesadüfsüz bi bebişiniz olsun

Üzüldüm, bu sefer korunmasız yapın tesadüfsüz bi bebişiniz olsun
Hiç niyetimiz yoktu ki ve hayatım da ilk defa bu kadar uzun gecikme yaşadım ben menopoza girdim filan diye korkarken arkadaşım söyledi hamile olabilirmisin diye neyse her şer de bir hayır vardır meğer çocuk istiyormuşum regli olunca hayalkırıklığı yaşadım inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…