Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde aynı 5.gün bugun dün de test yaptım negatif ya normal stres vs kaynaklı gecikti yada geç döllenme meselesi kan versek mi ki erken ama yanıltmasın bizi ahh sabırsız bizleerrrKızlar adetim 6gün geçti dün gebelik testi yaptım ama negatif
Ya bilmiyorum ki canm hep içimde bi his bu ay olucak gibi ama negatif görünce de moralim bozuyorbenimde aynı 5.gün bugun dün de test yaptım negatif ya normal stres vs kaynaklı gecikti yada geç döllenme meselesi kan versek mi ki erken ama yanıltmasın bizi ahh sabırsız bizleerrr![]()
İnşallahKanda gebelik testi betahcg verin kızlar orda net bilgiye ulaşırsınız.İnşallah hamilesinizdir![]()
peki bu geç döllenmelerde de çıkar mı kanda inşallahhKanda gebelik testi betahcg verin kızlar orda net bilgiye ulaşırsınız.İnşallah hamilesinizdir![]()
Hanımlar kanda test yaptırın negatif çıkarsa ve Regliniz gelmezse 2 güne bir yaptırmaya devam edin. Ben negatif çıkınca yaptırmadım 9 gün sonra düşük yaptım meğer geç döllenmeymiş. Test yaptırıp negatif çıkınca nasılsa hamile değilim diye düşünüp benim yaptığım hatayı yapmayın. Regliniz gelmemeye devam ederse kanda teste devam edin.peki bu geç döllenmelerde de çıkar mı kanda inşallahh![]()
Hanımlar kanda test yaptırın negatif çıkarsa ve Regliniz gelmezse 2 güne bir yaptırmaya devam edin. Ben negatif çıkınca yaptırmadım 9 gün sonra düşük yaptım meğer geç döllenmeymiş. Test yaptırıp negatif çıkınca nasılsa hamile değilim diye düşünüp benim yaptığım hatayı yapmayın. Regliniz gelmemeye devam ederse kanda teste devam edin.Kızlar adetim 6gün geçti dün gebelik testi yaptım ama negatif
Bak canım arkadaş çok güzel şekilde açıklama yapmışpeki bu geç döllenmelerde de çıkar mı kanda inşallahh![]()
Hanımlar kanda test yaptırın negatif çıkarsa ve Regliniz gelmezse 2 güne bir yaptırmaya devam edin. Ben negatif çıkınca yaptırmadım 9 gün sonra düşük yaptım meğer geç döllenmeymiş. Test yaptırıp negatif çıkınca nasılsa hamile değilim diye düşünüp benim yaptığım hatayı yapmayın. Regliniz gelmemeye devam ederse kanda teste devam edin.
Yorumu şimdi gördüm teşekkürlerBak canım arkadaş çok güzel şekilde açıklama yapmış
Nasıl?Kedilervekitaplar ben de bunu diyordum işte.
Aklımda olsun kuzum, teşekkür ederimKedilervekitaplar ben de bunu diyordum işte.
Aynı durumu yaşama ihtimalim var, mesajınızı okuyunca etiketlemiş arkadaşım beni.Nasıl?
Ben de aynı durumdayım. 5. Günde kan testine gittim 0.1 çıktı.Hanımlar kanda test yaptırın negatif çıkarsa ve Regliniz gelmezse 2 güne bir yaptırmaya devam edin. Ben negatif çıkınca yaptırmadım 9 gün sonra düşük yaptım meğer geç döllenmeymiş. Test yaptırıp negatif çıkınca nasılsa hamile değilim diye düşünüp benim yaptığım hatayı yapmayın. Regliniz gelmemeye devam ederse kanda teste devam edin.
Canım kan testi yaptır eğer imkanın yoksa erken gebelik testi al iki güne bir evde yapmaya devam et silik çizgi gördüğün an hastaneye koş amaBen de aynı durumdayım. 5. Günde kan testine gittim 0.1 çıktı.
Negatif olduğunu düşündüğüm için aklımdan çıkardım ama şimdi 7. Güne girdim hala regl gelmedi. Ay olabilir mi ki ya![]()
Var mı dersiniz yaCanım kan testi yaptır eğer imkanın yoksa erken gebelik testi al iki güne bir evde yapmaya devam et silik çizgi gördüğün an hastaneye koş ama
Bende kimyasal geçirdim 10 gün sürdü toplamda sonrasında düştü. Ona müdahale edilemiyor zaten sizinkisi erken döllenme olmuş olsaydı bile kimyasalsa giderdi üzülmeyin hemen ardından kalmak daha kolay, operasyon gerektiren düşüklerde daha zor kürtajda geçirdim ben onu atlatmak daha zor olmuştuCanım kan testi yaptır eğer imkanın yoksa erken gebelik testi al iki güne bir evde yapmaya devam et silik çizgi gördüğün an hastaneye koş ama