• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim 6gün geçti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetim 6gün geçti dün gebelik testi yaptım ama negatif
benimde aynı 5.gün bugun dün de test yaptım negatif ya normal stres vs kaynaklı gecikti yada geç döllenme meselesi kan versek mi ki erken ama yanıltmasın bizi ahh sabırsız bizleerrr :KK52:

benimde aynı 5.gün bugun dün de test yaptım negatif ya normal stres vs kaynaklı gecikti yada geç döllenme meselesi kan versek mi ki erken ama yanıltmasın bizi ahh sabırsız bizleerrr :KK52:
Ya bilmiyorum ki canm hep içimde bi his bu ay olucak gibi ama negatif görünce de moralim bozuyor

Kanda gebelik testi betahcg verin kızlar orda net bilgiye ulaşırsınız.İnşallah hamilesinizdir🤲🏻

peki bu geç döllenmelerde de çıkar mı kanda inşallahh :KK200:
Hanımlar kanda test yaptırın negatif çıkarsa ve Regliniz gelmezse 2 güne bir yaptırmaya devam edin. Ben negatif çıkınca yaptırmadım 9 gün sonra düşük yaptım meğer geç döllenmeymiş. Test yaptırıp negatif çıkınca nasılsa hamile değilim diye düşünüp benim yaptığım hatayı yapmayın. Regliniz gelmemeye devam ederse kanda teste devam edin.

Kızlar adetim 6gün geçti dün gebelik testi yaptım ama negatif
Hanımlar kanda test yaptırın negatif çıkarsa ve Regliniz gelmezse 2 güne bir yaptırmaya devam edin. Ben negatif çıkınca yaptırmadım 9 gün sonra düşük yaptım meğer geç döllenmeymiş. Test yaptırıp negatif çıkınca nasılsa hamile değilim diye düşünüp benim yaptığım hatayı yapmayın. Regliniz gelmemeye devam ederse kanda teste devam edin.

Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar ben de bunu diyordum işte.

Ben de aynı durumdayım. 5. Günde kan testine gittim 0.1 çıktı.
Negatif olduğunu düşündüğüm için aklımdan çıkardım ama şimdi 7. Güne girdim hala regl gelmedi. Ay olabilir mi ki ya😢

Ben de aynı durumdayım. 5. Günde kan testine gittim 0.1 çıktı.
Negatif olduğunu düşündüğüm için aklımdan çıkardım ama şimdi 7. Güne girdim hala regl gelmedi. Ay olabilir mi ki ya😢
Canım kan testi yaptır eğer imkanın yoksa erken gebelik testi al iki güne bir evde yapmaya devam et silik çizgi gördüğün an hastaneye koş ama

Canım kan testi yaptır eğer imkanın yoksa erken gebelik testi al iki güne bir evde yapmaya devam et silik çizgi gördüğün an hastaneye koş ama
Bende kimyasal geçirdim 10 gün sürdü toplamda sonrasında düştü. Ona müdahale edilemiyor zaten sizinkisi erken döllenme olmuş olsaydı bile kimyasalsa giderdi üzülmeyin hemen ardından kalmak daha kolay, operasyon gerektiren düşüklerde daha zor kürtajda geçirdim ben onu atlatmak daha zor olmuştu

Back
X