• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Adetim 6 gün gecikti yardimmmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
Merhaba kizlar. Ekim ayinda ilk aşılamami oldum fakat sonuç malesef negatif. Asilamadan sonra doktorum bu ay ignelerin etkisi olduğunu ve bu ayi da degerlendirmem gerektiğini söyledi. Ve degerlendirdim. Adetim 6 gün gecikti. Asilamadan sonra normal mi bu gecikme. Asilama sonrasi hamile kalan var mi.

Test yapın olsa çıkar

Direk kan da verebilirsiniz nasıl sabrettiniz 6gun ben olsam gecikmenin ertesi günü test vermiştim
Cnm o kadar cok gecikmelerden umitlenip negatif aldigim oldugu icin artik elim gitmiyor test yapmaya. Birde geçen ay aşılama oldum tutmadi. Asilamadan dolayi gecikme olduğunu düşündüm

Malesef test yaptim yine negatif
Canım gecen ay adet oldunmu, bende bu ay senin gibiyim.kasımda aşılama yaptırdım tutmadı bu ay gecikti adetim biraz bnde hamile oldugumu düşünmüyorum zaten sol tüpüm alınmıştı tek tüpüm var ağır endometriozis hastayım maalesef.gecıkme nekadar sürdü

Canım gecen ay adet oldunmu, bende bu ay senin gibiyim.kasımda aşılama yaptırdım tutmadı bu ay gecikti adetim biraz bnde hamile oldugumu düşünmüyorum zaten sol tüpüm alınmıştı tek tüpüm var ağır endometriozis hastayım maalesef.gecıkme nekadar sürdü
Malesef canım. Asilamadan dolayi catlamayan diger yumurtalar kiste çevirmiş. Buyuzden bu ay doğum kontrol hapı verdiler. Umarim sende aynisi yoktur. Bnmde sol tüpüm yok.

Back
X