• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gün gecikti negatif geç dollenme mi

zerdecal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
305
301
53
36
Merhaba arkadaslar 28şubAt da adet olmam gerekiyordu 6 gun gecikti. Adetten uc dort gun once iliski yasamistim. Bu gec dollenme mi oluyor. Gec dollenme nasil oluyor bilen var mi. Testte negatif çıktı. Hamilelik belirtileri var ama bilmiyorum kan testi yapmali miyim

Belki psikolojik. Yada son zamanlarda süt veya ayran ictiniz mi. Bazen benim olunca gecikir. Bu seferde bidahakine erken olurum.

Belki psikolojik. Yada son zamanlarda süt veya ayran ictiniz mi. Bazen benim olunca gecikir. Bu seferde bidahakine erken olurum.
Aslinda hamile kalayim diye dusunmedim adetim gecikince şüpheye düştüm. Evet son zamanlarda çok ayran ve süt içmiştim ama alakasi.nedir acaba

Aslinda hamile kalayim diye dusunmedim adetim gecikince şüpheye düştüm. Evet son zamanlarda çok ayran ve süt içmiştim ama alakasi.nedir acaba
Süt veya ayran kanamayı durdurur annem benle doğum yaparken kanamsi cok olmuş tabi evde dogum yapmış babamin oz yengesi doğurtmuş. Sonra annemi neredeyse kaybedeceklermis. O anda soguk sütü vermişler içmiş 1 kiloya yakin yavas yavaş. Bende sut icince adetim çabuk bitiyor. Yada ayran ictimmi kisiliyor. Ondan. Ama tabi kişiden kişiye de degisebilir.

Süt veya ayran kanamayı durdurur annem benle doğum yaparken kanamsi cok olmuş tabi evde dogum yapmış babamin oz yengesi doğurtmuş. Sonra annemi neredeyse kaybedeceklermis. O anda soguk sütü vermişler içmiş 1 kiloya yakin yavas yavaş. Bende sut icince adetim çabuk bitiyor. Yada ayran ictimmi kisiliyor. Ondan. Ama tabi kişiden kişiye de degisebilir.
Belki olabilir ben de cok içtim süt ayran canım istemisti hep. Hic aklıma gelmedi bile. Sagolasin

kızla antıbıyotık kullandıysanız o da gecikme yapar , ben bu ay domuz gribi oldum iğne ilaç ,
bir hafta gecikti , tabii hiç bir belirti olmadıgı için heveslenmedım zaten sonrada adet oldum

6 martta kan tahlili yaptirdim negatif ama hala olmadim test yapmaya korkar oldum :(
Acikcasi ben emzirdigim icin 1 sene hic adet olmadim son 3 veya 4 aydir oluyorum ondada gebelik düşünmediğim icin takip etmemistim ne kadar zamanda oluyorum diye ama 3 4 aydir her ay oldum. Esimle 2.ci çocuğu düşünmeye basladik o yuzden subat ayinda korunmadik. 41 gun oldu son adetimden beri 4 5 gun daha bekleyip yine test yapicam olmadi doktora giderim acaba bi problemmi var ben anlamadim :/

6 martta kan tahlili yaptirdim negatif ama hala olmadim test yapmaya korkar oldum :KK43:
Acikcasi ben emzirdigim icin 1 sene hic adet olmadim son 3 veya 4 aydir oluyorum ondada gebelik düşünmediğim icin takip etmemistim ne kadar zamanda oluyorum diye ama 3 4 aydir her ay oldum. Esimle 2.ci çocuğu düşünmeye basladik o yuzden subat ayinda korunmadik. 41 gun oldu son adetimden beri 4 5 gun daha bekleyip yine test yapicam olmadi doktora giderim acaba bi problemmi var ben anlamadim :/
Merhaba canım benim adetim hep düzenli oluyordu. kan ve gebelik negatif çıktı. Bekle gec dollenme olur dediler.Bugün kontrole gittim ultrasonda kist çıktı hormon ve kan testi yapıldı sonuca göre doktor pazartesi tekrar muane edecekmis. Hic bekleme doktora git derim. Varsa bir sorun uzamadan umutlanmadan tedavi olursun. İnsallah sen de yoktur hamilesindir canım.

Merhaba canım benim adetim hep düzenli oluyordu. kan ve gebelik negatif çıktı. Bekle gec dollenme olur dediler.Bugün kontrole gittim ultrasonda kist çıktı hormon ve kan testi yapıldı sonuca göre doktor pazartesi tekrar muane edecekmis. Hic bekleme doktora git derim. Varsa bir sorun uzamadan umutlanmadan tedavi olursun. İnsallah sen de yoktur hamilesindir

Gecmis olsun umarim bisey cikmaz ve sende calismalara devam edersin. Bende biraz daha bekleyip eger hala adet olmazsam gidicem doktora. Haklisin en azindan neden olmasigim anlasilir ve tedavisi uygulanir. Forumda gec döllenme yaşayıp adetten 15 17 gun sonra ogrenenler var hamileliği insan o yuzde umutlanıyor iste napalim :)

Back