- 25 Nisan 2021
- 16
- 18
- 3
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah açıkçası çok sevinmekte istemiyorum Hala adet olacakmışım gibi bir his var içimdeHayırlı uğurlu olsun. En yakın zamanda kan verin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah. Gayet belirgin pozitif. Bi kan verin yarın bence. Başka belirtileriniz oldu mu?Merhaba Adetim ilk kez 6 gün gecikti tam test yapacaktım ki 1 damla kahverengi leke geldi aradan yarım saat geçtikten sonra test yaptım ve direkt 2 çizgi çıktı sizce hamile miyim ? Fotoğraf ekledim görebilirsiniz
Çok teşekkür ederim salı günü kan vericemYerleşme kanaması büyük ihtimalle . Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
Evet 1 haftadır sırt ağrısı ve baş ağrısı vardı acaba psikolojik mi düşündüm durdumHayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah. Gayet belirgin pozitif. Bi kan verin yarın bence. Başka belirtileriniz oldu mu?
Bencegebelikvar canim adet oldun mu bugun insallah vardir allah gonlune gore versin insallahMerhaba Adetim ilk kez 6 gün gecikti tam test yapacaktım ki 1 damla kahverengi leke geldi aradan yarım saat geçtikten sonra test yaptım ve direkt 2 çizgi çıktı sizce hamile miyim ? Fotoğraf ekledim görebilirsiniz
İnşallah vardır çok istiyoruz yarın sabah kan tahlili vericem bakalım adet olmadım henüz adet günüm geçeli 8 gün olacakBencegebelikvar canim adet oldun mu bugun insallah vardir allah gonlune gore versin insallah
İnsallaj canim allah herkesin gonlune gire versin insallahİnşallah vardır çok istiyoruz yarın sabah kan tahlili vericem bakalım adet olmadım henüz adet günüm geçeli 8 gün olacak
Kızlar Beta Hcg 2272 hamilemiyim pekiMerhaba Adetim ilk kez 6 gün gecikti tam test yapacaktım ki 1 damla kahverengi leke geldi aradan yarım saat geçtikten sonra test yaptım ve direkt 2 çizgi çıktı sizce hamile miyim ? Fotoğraf ekledim görebilirsiniz
Eveeeettt hayirli olsunKızlar Beta Hcg 2272 hamilemiyim peki
Bekleyemeden internetten sonucuma baktım bugün saat 4 gibi hastaneye gidicem Baya şeyler yazıyor tek Betayı gördüm onuda anlamadımEveeeettt hayirli olsun
Masallah keseyi bile gorursun gidinceBekleyemeden internetten sonucuma baktım bugün saat 4 gibi hastaneye gidicem Baya şeyler yazıyor tek Betayı gördüm onuda anlamadım
Kızlarrrr 5 haftalık hamileymişim çok mutluyummMerhaba Adetim ilk kez 6 gün gecikti tam test yapacaktım ki 1 damla kahverengi leke geldi aradan yarım saat geçtikten sonra test yaptım ve direkt 2 çizgi çıktı sizce hamile miyim ? Fotoğraf ekledim görebilirsiniz
direkt hamilesin cmm hayırlı olsunMerhaba Adetim ilk kez 6 gün gecikti tam test yapacaktım ki 1 damla kahverengi leke geldi aradan yarım saat geçtikten sonra test yaptım ve direkt 2 çizgi çıktı sizce hamile miyim ? Fotoğraf ekledim görebilirsiniz
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallahKızlarrrr 5 haftalık hamileymişim çok mutluyumm
Ne güzelll bir duygudur yaa , okuyunca ben bile mutlu oldum, sağlıkla gelsin inşallah , tebrik ederimKızlarrrr 5 haftalık hamileymişim çok mutluyumm
Çoook teşekkür ederimmmÇok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah