Adetim 6 gün gecikti ama test yaptim negativ

suuuduru68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
23
1
1
26
Kizlar merhaba benim adetim genelde cok düzenli gelir ve 6 gün gecikti gelmedi, test yaptim negativ sizce yaşayanlar var mı aranızda?

Kizlar merhaba benim adetim genelde cok düzenli gelir ve 6 gün gecikti gelmedi, test yaptim negativ sizce yaşayanlar var mı aranızda?
Bende 3 ay boyunca 9ar gün geciktim ki benimde hep düzenlidir 28 günü şaşmazdı sürekli gebelik düşündüğümüz için vücudumuz ister istemez strese giriyor ve böyle tepkiler verebiliyor umarım hayırlısı olur hakkınızda

Yani biri aynı durumu yaşamış olsa ve test yapsa ve negativ çıksa ya da pozitiv çıksa, sizin de aynı şeyi yaşayacağınızın bi garantisi yok

Merhaba bahar, bizimkisi planlı değildi aslında ben şaşkınım adetim gelmediği icin. En son 7 gün geciktiğinde oğluma hamileydim Kafam karıştı buyüzden.

Merhaba bahar, bizimkisi planlı değildi aslında ben şaşkınım adetim gelmediği icin. En son 7 gün geciktiğinde oğluma hamileydim Kafam karıştı buyüzden.
Geç döllenme vs durumları olabiliyor bi kan testi verin isterseniz gecikme devam ederse daha garanti olur :)

Yani biri aynı durumu yaşamış olsa ve test yapsa ve negativ çıksa ya da pozitiv çıksa, sizin de aynı şeyi yaşayacağınızın bi garantisi yok
Bişey sormak istiyorum adetime 2 gün kala bir ilişki yaşandı hamile kalma şansım aslında düşükdü, olma ihtimali söz konusu olabilir mi sizce?

Ayy bende su an öyleyim normalde cok düzenli gelir adetim ve benim 6 gün gelir ve cok gelir ama gecen ay 4 gün geldi ve cokk az geldi 5 gün gecikti kac defa test yaptim erken test yaptim normal yaptim ama negatif cikti pazartesi doktora gidicem bakalim ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…