- 10 Haziran 2024
- 23
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi suuuduru68
Kizlar merhaba benim adetim genelde cok düzenli gelir ve 6 gün gecikti gelmedi, test yaptim negativ sizce yaşayanlar var mı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 ay boyunca 9ar gün geciktim ki benimde hep düzenlidir 28 günü şaşmazdı sürekli gebelik düşündüğümüz için vücudumuz ister istemez strese giriyor ve böyle tepkiler verebiliyor umarım hayırlısı olur hakkınızdaKizlar merhaba benim adetim genelde cok düzenli gelir ve 6 gün gecikti gelmedi, test yaptim negativ sizce yaşayanlar var mı aranızda?
Bende 3 ay boyunca 9ar gün geciktim ki benimde hep düzenlidir 28 günü şaşmazdı sürekli gebelik düşündüğümüz için vücudumuz ister istemez strese giriyor ve böyle tepkiler verebiliyor umarım hayırlısı olur hakkınızda
Geç döllenme vs durumları olabiliyor bi kan testi verin isterseniz gecikme devam ederse daha garanti olur :)Merhaba bahar, bizimkisi planlı değildi aslında ben şaşkınım adetim gelmediği icin. En son 7 gün geciktiğinde oğluma hamileydim Kafam karıştı buyüzden.
Bişey sormak istiyorum adetime 2 gün kala bir ilişki yaşandı hamile kalma şansım aslında düşükdü, olma ihtimali söz konusu olabilir mi sizce?Yani biri aynı durumu yaşamış olsa ve test yapsa ve negativ çıksa ya da pozitiv çıksa, sizin de aynı şeyi yaşayacağınızın bi garantisi yok
Belkide dediğiniz gibi gec döllenme oluyor. Yaptırcam teşekkür ederim baharGeç döllenme vs durumları olabiliyor bi kan testi verin isterseniz gecikme devam ederse daha garanti olur :)
Olabilir düşük olsa daBişey sormak istiyorum adetime 2 gün kala bir ilişki yaşandı hamile kalma şansım aslında düşükdü, olma ihtimali söz konusu olabilir mi sizce?
Peki, kac gün arayla test yapabilirim evde. En son cumartesi yapmıştım negativ cıktı.Olabilir düşük olsa da
Kan testi vermelisinizPeki, kac gün arayla test yapabilirim evde. En son cumartesi yapmıştım negativ cıktı.
Yarın veriym en iyisi emin olmak istiyorum. Teşekkür ederimKan testi vermelisiniz
Ayy bende su an öyleyim normalde cok düzenli gelir adetim ve benim 6 gün gelir ve cok gelir ama gecen ay 4 gün geldi ve cokk az geldi 5 gün gecikti kac defa test yaptim erken test yaptim normal yaptim ama negatif cikti pazartesi doktora gidicem bakalim ne olucakKizlar merhaba benim adetim genelde cok düzenli gelir ve 6 gün gecikti gelmedi, test yaptim negativ sizce yaşayanlar var mı aranızda?
Son durum nedir?Yarın veriym en iyisi emin olmak istiyorum. Teşekkür ederim