adetim 5 gün geçti kan tahlili yaptırdım

hamilesin işte... korkma stresede hiç girme... başka bir doktora git ultrasonla değerlendirsin...

Arkadaşlar benim adet günüm persembe günüydü ama olmadım bugün 5. Günü napmam lazım LÜTFEN bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum cuma gunune kadar bekleyimmi yoksa test yaptirayimmi insallah hamile kalmışımdır lütfen dualarını eksik etmeyin allah razi olsun simdiden

hamilesin işte... korkma stresede hiç girme... başka bir doktora git ultrasonla değerlendirsin...
bekle canım daha çok erken bende erkenden öğrendim daha erken dediler tam sonuç için

kesem görünmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor haftaya belli olur dedi bugünkü değerimde 116 olmuş

Beta kac cikmisti sizin lutfen kusuruma bakmayin hesaplamaya calisiyorumda
ilk öğrendiğimde adetim 2 gün geçmişti ve beta değerim 444 çıkmıştı. haftaya gel bakalım dedi. haftaya gittiğimde kese nokta kadar göründü... sonra 2 hafta sonr agel dedi o zamanda kesenin boş olmadığını anladık. yani 5+2 de kese nota kadar görümüş...

Allah gönlüne göre versin canım inşalllah hamilesindir

Hamilesin işte canım doktor saçmalamis. 48 saat sonra testi tekrarla 70 civari çıkarsa sağlıklı ilerliyor demektir. Değer 5gun gecikmeye göre az olabilir ama geç döllenme geç yumurtlama vs olmuş olabilir.
bugün hafifi kanamam başladı canım doktorlar biliyor demekki gebelik pozitif çıktı hep yükseldi ama bugün kanama başladı idrar testi bile çift çizgi çıktı hala şaşkınım

bugün hafifi kanamam başladı canım doktorlar biliyor demekki gebelik pozitif çıktı hep yükseldi ama bugün kanama başladı idrar testi bile çift çizgi çıktı hala şaşkınım

Kanamali gebelik geçiren çok tanidigim var. Progestan kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…