birde 2 kat yükselmesi gerekiyormuş benim 2.az yükseldi gibipazartesi gideyim diyorum canım daha başlamadım içmeye pazartesi sabah inşallah herşey belli olacak içmeye başlarım
birde 2 kat yükselmesi gerekiyormuş benim az yükseldi gibipazartesi gideyim diyorum canım daha başlamadım içmeye pazartesi sabah inşallah herşey belli olacak içmeye başlarım
Sonuçta yükselmiş canım daha çok küçük belli ki :)birde 2 kat yükselmesi gerekiyormuş benim az yükseldi gibi
hamilesin işte... korkma stresede hiç girme... başka bir doktora git ultrasonla değerlendirsin...adetim 5 gün geçti kan tahlili yaptırdım 53,01 çıktı doktor sadece hamilelikte yükselmez diyor başka sebebleride olabilir diyor kasıklarım ve belim çok ağrıyor başka ne olabilir fikriniz v armı kızlar
ay inşallah öyledir canım yaaa yarın olsada öğrensemSonuçta yükselmiş canım daha çok küçük belli ki :)
hamilesin işte... korkma stresede hiç girme... başka bir doktora git ultrasonla değerlendirsin...
bekle canım daha çok erken bende erkenden öğrendim daha erken dediler tam sonuç içinArkadaşlar benim adet günüm persembe günüydü ama olmadım bugün 5. Günü napmam lazım LÜTFEN bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum cuma gunune kadar bekleyimmi yoksa test yaptirayimmi insallah hamile kalmışımdır lütfen dualarını eksik etmeyin allah razi olsun simdiden
benim 444 iken gözükmedi kese...kesem görünmedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi doktor haftaya belli olur dedi bugünkü değerimde 116 olmuş
Benimde gorunmedi 443.1 benimde kac haftalik oluyor sizinbenim 444 iken gözükmedi kese...
14+4 şuandaBenimde gorunmedi 443.1 benimde kac haftalik oluyor sizin
14 hafta mi ?14+4 şuanda
bebek o bebek
hayırlı olsun
14 hafta+4günlük şuanda14 hafta mi ?
Beta kac cikmisti sizin lutfen kusuruma bakmayin hesaplamaya calisiyorumda14 hafta+4günlük şuanda
Ayy luften kusuruma bakmayin 444 ken kese gozukmedi demissiniz bn hala 444 saniyorum cok ozur dilerimBeta kac cikmisti sizin lutfen kusuruma bakmayin hesaplamaya calisiyorumda
ilk öğrendiğimde adetim 2 gün geçmişti ve beta değerim 444 çıkmıştı. haftaya gel bakalım dedi. haftaya gittiğimde kese nokta kadar göründü... sonra 2 hafta sonr agel dedi o zamanda kesenin boş olmadığını anladık. yani 5+2 de kese nota kadar görümüş...Beta kac cikmisti sizin lutfen kusuruma bakmayin hesaplamaya calisiyorumda
Allah gönlüne göre versin canım inşalllah hamilesindirArkadaşlar benim adet günüm persembe günüydü ama olmadım bugün 5. Günü napmam lazım LÜTFEN bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum cuma gunune kadar bekleyimmi yoksa test yaptirayimmi insallah hamile kalmışımdır lütfen dualarını eksik etmeyin allah razi olsun simdiden
bugün hafifi kanamam başladı canım doktorlar biliyor demekki gebelik pozitif çıktı hep yükseldi ama bugün kanama başladı idrar testi bile çift çizgi çıktı hala şaşkınımHamilesin işte canım doktor saçmalamis. 48 saat sonra testi tekrarla 70 civari çıkarsa sağlıklı ilerliyor demektir. Değer 5gun gecikmeye göre az olabilir ama geç döllenme geç yumurtlama vs olmuş olabilir.
bugün hafifi kanamam başladı canım doktorlar biliyor demekki gebelik pozitif çıktı hep yükseldi ama bugün kanama başladı idrar testi bile çift çizgi çıktı hala şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?