Adetim 5 gün gecikti, mide yanması gebelik belirtisinden sayılır mı?

Cansuekiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
5
0
32
Merhaba kızlar. 3 yıla yakındır evliyim ve 6-7 aydır çocuk istiyoruz. Adetim 5 gün gecikti çok nadir arada midemden doğru karnım ağrıyor gibi oluyor. Mide yanması yaşıyorum (adet belirttim de bu şekilde oluyordu). Bugün akşam 6 gibi test yaptım ama tek çizgi çıktı. Herhangi bir şekilde lekelenmem de yok. Psikolojik olarak mı düzenim bozuldu anlam veremedim. Başınıza bu şekilde bir şey geldi mi?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba cnm yumurtlama gününü biliyo musun takip ettin mi yada

Merhaba cnm yumurtlama gününü biliyo musun takip ettin mi yada
Evet laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım, önemli günleri değerlendirdik. Bazen ateşim varmış gibi vücut sıcaklığım artıyor, mide yanması, bacak ağrısı var. Bazen de midemden karnıma doğru çok hafif ağrı oluyor. Öyle belirsiz şeyler ki, bir anlam çıkaramadım. Test yaptım tek çizgi çıktı, acaba mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum bilemedim.

Yumurtlama gününün tarihini söyler misin canım

merhaba benim eşim şehir dışı çalışan bir insan, ben 11 Mart'ta adet oldum 4 5 gün sürdü 20 marta eşimle birlikte olduk ,şuan kaynanam gile yaşıyorum çocuk istemediğimiz için içime değilde dışarı boşalma oldu ben 30 31 günde adet gören bir bayanim şuan da adetime de 7 gün kaldı ama 3 4 gün önce kasıkta batma bacak da ağrı bel ağrısı yaşadım onlar geçti şimdide piskoljik mi bilmiyor hafif mide bulantısı yaşıyorum ve göğüslerim şiş ve ağrıyor ama çok az acaba gebelik varmıdır ?

Bir de kizlar Adet Tarihlerimii internetten hesapladım fakat yumurtlama günü değildi adet bitiminden sonra ve eşim tekrar gitti bir dahada ilişki olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…