Merhaba cnm yumurtlama gününü biliyo musun takip ettin mi yadaMerhaba kızlar. 3 yıla yakındır evliyim ve 6-7 aydır çocuk istiyoruz. Adetim 5 gün gecikti çok nadir arada midemden doğru karnım ağrıyor gibi oluyor. Mide yanması yaşıyorum (adet belirttim de bu şekilde oluyordu). Bugün akşam 6 gibi test yaptım ama tek çizgi çıktı. Herhangi bir şekilde lekelenmem de yok. Psikolojik olarak mı düzenim bozuldu anlam veremedim. Başınıza bu şekilde bir şey geldi mi?
Şimdiden teşekkürler.
Evet laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım, önemli günleri değerlendirdik. Bazen ateşim varmış gibi vücut sıcaklığım artıyor, mide yanması, bacak ağrısı var. Bazen de midemden karnıma doğru çok hafif ağrı oluyor. Öyle belirsiz şeyler ki, bir anlam çıkaramadım. Test yaptım tek çizgi çıktı, acaba mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum bilemedim.Merhaba cnm yumurtlama gününü biliyo musun takip ettin mi yada
Yumurtlama gününün tarihini söyler misin canımEvet laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım, önemli günleri değerlendirdik. Bazen ateşim varmış gibi vücut sıcaklığım artıyor, mide yanması, bacak ağrısı var. Bazen de midemden karnıma doğru çok hafif ağrı oluyor. Öyle belirsiz şeyler ki, bir anlam çıkaramadım. Test yaptım tek çizgi çıktı, acaba mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum bilemedim.
25.03.2021 testin en koyu renkli günüydüYumurtlama gününün tarihini söyler misin canım
Henüz adet gününüz gelmemiş yumurtlamadan 15 gun sonra adet olunur.25.03.2021 testin en koyu renkli günüydü
Yumurtlamam geç oldu bu ay, o nedenle mi gecikme oldu acaba :/Henüz adet gününüz gelmemiş yumurtlamadan 15 gun sonra adet olunur.
Evet canim yumurtlama geç olunca adet günü de uzar tabi.Yumurtlamam geç oldu bu ay, o nedenle mi gecikme oldu acaba :/
Çok teşekkür ederimEvet canim yumurtlama geç olunca adet günü de uzar tabi.
İnşallah canımÇok teşekkür ederimbu ay olmasa da umarım sonraki ay güzel haberler alırım