Canım yarın kan ver bence var ama çok yeni silik bir çizgi var diğerinde inşallah vardırMerhaba bişey sormak istiyorum normalde her zaman düzenli adet olan biriyim 2 aydır bebek düşünüyoruz korunmuyoruz geçen ayda doktora gitmiştim folik asit başlattı bu ay adetim 5 gün gecikti evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor belimde ve kasıklarımda ağrı var geç döllenme olmuş olabilir mi yada folik asite başladım diye gecikmiş olabilir mi benim gibi olup hamile kalanlar oldu mu olursa eğer ilk gebeliğim olacak çok bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Dün Yaptığım test 1-2 saat sonra bu şekilde çıktı ama ilk 5-10 dakika önemli olan diyorlar. bugün tekrar yaptım ama tek çizgi dışında hiç çizgi çıkmadı
Hiç bekleme bir kan ver. Riski bi durum varsa ilaç alırsın. Doktor gözetimine girmen iyi olur. Muhtemelen hamilesin canım.Merhaba bişey sormak istiyorum normalde her zaman düzenli adet olan biriyim 2 aydır bebek düşünüyoruz korunmuyoruz geçen ayda doktora gitmiştim folik asit başlattı bu ay adetim 5 gün gecikti evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor belimde ve kasıklarımda ağrı var geç döllenme olmuş olabilir mi yada folik asite başladım diye gecikmiş olabilir mi benim gibi olup hamile kalanlar oldu mu olursa eğer ilk gebeliğim olacak çok bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Dün Yaptığım test 1-2 saat sonra bu şekilde çıktı ama ilk 5-10 dakika önemli olan diyorlar. bugün tekrar yaptım ama tek çizgi dışında hiç çizgi çıkmadı
Yaaaa gerçekten mi inşallah öyledir çok korkuyorum hayal kırıklığı yaşarım diye eşimde heveslendi o yüzden bi kaç gün daha mı beklesem acaba diye düşündümCanım yarın kan ver bence var ama çok yeni silik bir çizgi var diğerinde inşallah vardır
Hiç bekleme bir kan ver. Riski bi durum varsa ilaç alırsın. Doktor gözetimine girmen iyi olur. Muhtemelen hamilesin canım.
İnşallahhhhHiç bekleme bir kan ver. Riski bi durum varsa ilaç alırsın. Doktor gözetimine girmen iyi olur. Muhtemelen hamilesin canım.
Bence 1-2 gün bekle ver canım bizede haber etYaaaa gerçekten mi inşallah öyledir çok korkuyorum hayal kırıklığı yaşarım diye eşimde heveslendi o yüzden bi kaç gün daha mı beklesem acaba diye düşündüm
Bence 1-2 gün bekle ver canım bizede haber et
Canım o zaman da doktor 2 günde 1 katlıyor mu ona bakıyor değerlerine. Eğer sorun varsa takviye veriyor geç kalma git bence. Hatta kesin git. Herşey gönlünüzce olsun inşallahİnşallahhhhkesinleşsin diye bi kaç gün bekleyin diye düşündüm geç döllenme olursa bazen kanda da çok düşük çıkıyor dediler düşünceleriniz için çok teşekkür ederim
Canım o zaman da doktor 2 günde 1 katlıyor mu ona bakıyor değerlerine. Eğer sorun varsa takviye veriyor geç kalma git bence. Hatta kesin git. Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Haber verir misin inşallah güzel sonuçlar duyurursuninşallah çok teşekkür ederim mutlaka gidecem
Tabi hemen yazarım inşallah dua eder misiniz benim içinHaber verir misin inşallah güzel sonuçlar duyurursun
Ederim tabi❤Tabi hemen yazarım inşallah dua eder misiniz benim için
Canım gebelik var mıymış?Merhaba bişey sormak istiyorum normalde her zaman düzenli adet olan biriyim 2 aydır bebek düşünüyoruz korunmuyoruz geçen ayda doktora gitmiştim folik asit başlattı bu ay adetim 5 gün gecikti evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor belimde ve kasıklarımda ağrı var geç döllenme olmuş olabilir mi yada folik asite başladım diye gecikmiş olabilir mi benim gibi olup hamile kalanlar oldu mu olursa eğer ilk gebeliğim olacak çok bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Malesefff kızlar dün regl oldumCanım gebelik var mıymış?
Hiç düşürme moralini , inşallah kısa sürede hayırlısıyla güzel haberi alırsınMalesefff kızlar dün regl oldumüzüntüden yazmayı unutmuşum
İnşallahhhhhHiç düşürme moralini , inşallah kısa sürede hayırlısıyla güzel haberi alırsın
Hamilesin canımKızlarrrr sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm
Yaaa inşAllah inşAllahHamilesin canımhemen kan vererek kesinleştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?