Adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim

senem can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
41
15
3
28
Merhaba bişey sormak istiyorum normalde her zaman düzenli adet olan biriyim 2 aydır bebek düşünüyoruz korunmuyoruz geçen ayda doktora gitmiştim folik asit başlattı bu ay adetim 5 gün gecikti evde gebelik testi yapıyorum ama negatif çıkıyor belimde ve kasıklarımda ağrı var geç döllenme olmuş olabilir mi yada folik asite başladım diye gecikmiş olabilir mi benim gibi olup hamile kalanlar oldu mu olursa eğer ilk gebeliğim olacak çok bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Dün Yaptığım test 1-2 saat sonra bu şekilde çıktı ama ilk 5-10 dakika önemli olan diyorlar. bugün tekrar yaptım ama tek çizgi dışında hiç çizgi çıkmadı

Eklentiler

• 35B95E9A-F6F4-4B1E-89C2-0935032A890C.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 526
Son düzenleme:
Canım yarın kan ver bence var ama çok yeni silik bir çizgi var diğerinde inşallah vardır

Hiç bekleme bir kan ver. Riski bi durum varsa ilaç alırsın. Doktor gözetimine girmen iyi olur. Muhtemelen hamilesin canım.

Hiç bekleme bir kan ver. Riski bi durum varsa ilaç alırsın. Doktor gözetimine girmen iyi olur. Muhtemelen hamilesin canım.
İnşallahhhh kesinleşsin diye bi kaç gün bekleyin diye düşündüm geç döllenme olursa bazen kanda da çok düşük çıkıyor dediler düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

İnşallahhhh kesinleşsin diye bi kaç gün bekleyin diye düşündüm geç döllenme olursa bazen kanda da çok düşük çıkıyor dediler düşünceleriniz için çok teşekkür ederim
Canım o zaman da doktor 2 günde 1 katlıyor mu ona bakıyor değerlerine. Eğer sorun varsa takviye veriyor geç kalma git bence. Hatta kesin git. Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Canım gebelik var mıymış?

Kızlarrrr sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm

Eklentiler

• E9897957-6A94-4C34-ADF4-59F7A66139F2.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 97
  • 3C0EC90C-DD43-4487-ACDB-61AB8313DBA0.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 84
Hamilesin canım hemen kan vererek kesinleştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…