Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 4 gün geçti ama test negatif hiç geçmez böyle yardımcı olur musunuz?
27 Mayısta adet oldum ve 24 Haziranda adet olmaz lazımdı hiç gecikmezdi bebek istiyorum çok 4 gün geçti, 4 gün önce beta hch baktırdım 0.100 çıktı bugunde idrar testi yaptım tekrar ama negatif yine:/ Böyke gebe kalan var mı aranızda hanımlar?
Geç döllenme olabilir belki ne zaman yumurtladığınızı biliyor musun? Yada son ilişkiden 10 gün geçti ve çıkmadıysa yoktur. Bende şöyle birşey yaşadım geçen sene Temmuz ayında 6-7 gün geciktim ve hiç gecikmezdim. Test yaptım negatifti. 4. Gün kan verdim o da negatif çıktı 2 gün sonra adet oldum. Ağustos ayında da hamile olduğumu öğrendim. Gebelik yoksa bile üzülmeyin rahim bebeğe yer yapıyor derler. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
27 Mayısta adet oldum ve 24 Haziranda adet olmaz lazımdı hiç gecikmezdi bebek istiyorum çok 4 gün geçti, 4 gün önce beta hch baktırdım 0.100 çıktı bugunde idrar testi yaptım tekrar ama negatif yine:/ Böyke gebe kalan var mı aranızda hanımlar?
Canim benim de adetim 4 gun Gecince idrar testinde negatifti. 1 hafta olunca kan tahlilinde ogrendim. Ama oncesinde kan vermemistim hic. Sanirim sen adet gununde tahlil yaptirdin orda deger dusuk de olsa belkiz cikardi bilemiyorum ama. İnsaallah. Allah gonlune gore verir