• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADETİM 4 gün gecikti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

leylavci

Hamilemiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
31
3
1
22
Kızlar bişi sorucam 4 gündür adetim gecikti yumurtalama günlerini değerlendirmiştik 4 gündürde sanki adet olcakmışım gibi ama
bugun hiç ağrı yok çok afedersiniz aşırı gazım oluyo ve aık idrara çıkıyorum kasık ağrılarım inanılmaz çok oluyodu bugün gecikmenin 4.cü günü biraz daha iyiyim sizce gebelik varmıdır başım çok hafig dönme oluyor NE OLUR CEVAPLAYIN🥹

Çok zekisiniz mükemmel yaşamanız mucize beyinsizlikle🙂↔️
Valla sorduğunuz soru belli, boşuna hakaret etmeye çalışmayın☺️ biz burda evet hamilesiniz ya da hayır hamile değilsiniz desek inanacak mısınız? Bu belirtiler adette de olur, hamilelikte de olur, adet sökülememesinde de olur. 4 gün geciken bir insan test yapmadan buraya yazıyorsa bana da beyinsiz demesin bir zahmet😅

Valla sorduğunuz soru belli, boşuna hakaret etmeye çalışmayın☺️ biz burda evet hamilesiniz ya da hayır hamile değilsiniz desek inanacak mısınız? Bu belirtiler adette de olur, hamilelikte de olur, adet sökülememesinde de olur. 4 gün geciken bir insan test yapmadan buraya yazıyorsa bana da beyinsiz demesin bir zahmet😅
Hoşt☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back