adetim gecikti ve artık cok tedırgınım özünde aslan pencesı ve cıvanperver olan bıtkısel ılaclar ve aspırın ıcıyorum butun belırtılerım var ama tek kan eksık 4 gun oldu gecıkelı cok tedırgınımmm ne yapmm lasım sızce neden bole oldu tanıdıgınız bı jinekolog varsa aramak istiyorum sizin dusuncelerınız de neler bana yardım edın...... lütfen
adetim gecikti ve artık cok tedırgınım özünde aslan pencesı ve cıvanperver olan bıtkısel ılaclar ve aspırın ıcıyorum butun belırtılerım var ama tek kan eksık 4 gun oldu gecıkelı cok tedırgınımmm ne yapmm lasım sızce neden bole oldu tanıdıgınız bı jinekolog varsa aramak istiyorum sizin dusuncelerınız de neler bana yardım edın...... lütfen
böyle bi duruma telefonla dr ne yapabilir ki .... 4 gün gecikme normal görünüyor yani stres olabilir önce kullandığın ilaçları kes bir kaç gün bekle regl olmazsan test alırsın...hayırlısı olsun
4 gün adet gecikmesi bu kadar aşırı telaş edilecke birşey değil. Tam mevsşm geçişi, normal yani. Ama istenmeyen bir hamilelik olasılığı varsa aspirin filan içmeyin sakın. Aşırı kanamaya yol açabilir. Eğer böyle bir şüpheniz varsa bir doktora görünün. Telefonda ise hiçbir doktor böyle birşeye cevap veremez.
Ben anlayamadım siz istenmeyen bir gebelik varsa bunu sonlandırmaya mı çalışıyorsunuz? yoksa regl olmaya mı?Eğer gebelik şüphesi yüzündense başınıza daha kötü şeyler gelebilir.Rahim damarlarında çatlamaya ve aşırı kanamaya neden olabilir.
arkadaslar cevap vermıs ama sormamıs bişy merak ettım ettım cunkı hıc bır evlı bayan bu kadar panıklemez bahsettığiniz bıtkısel ot civanperver deyıl civanperçmi rahımı temızlıyo ve eskı ınsanlarımızın akılsızca bebeğı dusurmek ıcın kullandığı ot bıtkı olarak bılınır KUZUM KIZMAYINDA SİZ BEKARMISINIZ BENMI YANLIŞ ANLADIM
arkadaslar cevap vermıs ama sormamıs bişy merak ettım ettım cunkı hıc bır evlı bayan bu kadar panıklemez bahsettığiniz bıtkısel ot civanperver deyıl civanperçmi rahımı temızlıyo ve eskı ınsanlarımızın akılsızca bebeğı dusurmek ıcın kullandığı ot bıtkı olarak bılınır KUZUM KIZMAYINDA SİZ BEKARMISINIZ BENMI YANLIŞ ANLADIM
canım adetlerin düzenlimiydi ki mesela benim geçen ay 8 gün gecikmişti ama olabiliyor yada kullandığın ialçaların belki bir etkisi olabilir.bir doktora git istersen yada 1bi kaç gün daha bekle
eğer bu zamana kadar düzenli gidip bu seferde bir tekleme olduysa ve hala şuana kadar adet görmediysen öncelikle bir kan tahlili yada hamilelik testi yap derim..en azından kafandaki şüphen geçmiş olur..strese girip kendini yiyip bitireceğine en kısA zamanda dr git ..geçmiş olsun