- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
Kızlar adetim 4 gün gecikti.hiçbir belirtim yok test yaptım negatif. Bu ay hayıt suyu kullanmıştım . Ondan dolayı olabilir mi? Hala bir umut var mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testi ne zaman yaptınız?
Valla hamile değilsem hemen ader olayın diyorum beklemek çok zorBenimde 3 gun gecmisti negatifti aksamına hasta oldum canım..
Kızlar adetim 4 gün gecikti.hiçbir belirtim yok test yaptım negatif. Bu ay hayıt suyu kullanmıştım . Ondan dolayı olabilir mi? Hala bir umut var mı sizce
Her zaman karnım belim ağrırdı hiçbir şey yok.misafirim vardı iki gündür çok yoruldum normalde yorulunca ağrı daha da artardı aha derdim kesin hastayım. Çift çizgi çıkmadan kan vermicem dedim ama içim içimi yiyor. Versemmi kan ? Çıksa çıkarda zaten testte diyorum ama sen taa 20. Gün öğrenmişsin. Bilemedim suanCanım merhaba seni umutlandırmak istemem ama benim 15 gün falan geçmesine rağmen negatif çıktı hatta geçen pazartesi kan tahlili verdim negatifti cumartesi tekrar tahlil verdim pozitif çıktı benim yaklaşık 20 gün falan geçmişti... dün 1 hafta oldu öğrendiğimi... benim de kanamam vardı düştüm adet oldum sandım acile koştum bekliyorum doktor desin adet oldun çünkü çok test yaptım sonra dedi hamilesin 1 haftadır yatıyorum iğne ilaç kullanıyorum düşük tehlikem var.. umudunu hiç kaybetme.. rabbim önce sağlıklı hayırlı olanı versin..
Ben de hayıt suyu içtim benim de gecikti bu ay canım 1 hafta. Ben şehir dışına da çıkıp döndüm ondan da gecikmiş olabilir testim de negatif çıktı senle aynı durumdayızKızlar adetim 4 gün gecikti.hiçbir belirtim yok test yaptım negatif. Bu ay hayıt suyu kullanmıştım . Ondan dolayı olabilir mi? Hala bir umut var mı sizce
Kaç gün gecikti senin? Kan verxek misin?Ben de hayıt suyu içtim benim de gecikti bu ay canım 1 hafta. Ben şehir dışına da çıkıp döndüm ondan da gecikmiş olabilir testim de negatif çıktı senle aynı durumdayız
Her zaman karnım belim ağrırdı hiçbir şey yok.misafirim vardı iki gündür çok yoruldum normalde yorulunca ağrı daha da artardı aha derdim kesin hastayım. Çift çizgi çıkmadan kan vermicem dedim ama içim içimi yiyor. Versemmi kan ? Çıksa çıkarda zaten testte diyorum ama sen taa 20. Gün öğrenmişsin. Bilemedim suan
1 hafta gecikti 2-3 gün daha bekleyip verecem ama umudum yok hamile gibi hissetmiyorumKaç gün gecikti senin? Kan verxek misin?
1 hafta gecikti 2-3 gün daha bekleyip verecem ama umudum yok hamile gibi hissetmiyorum
vay be o da ilginçmiş. Ben dayanamıyorum ya ama negatifi görmek korkutuyo.2 gün daha beklim bari:)Canım doktorlar diyor en az 10 gün bekleyin çünkü 6 güne kadar geçerse normalmiş ama 10 günü geçerse normal değil.. o yüzden bekle sabret sabrın sonu selamet ben ki çok sabırsız biriyimdir.. 20 gün nasıl bekledim bilemem.. bu arada şunu da ekleyeyim eğer ki böyle birşeyle karşılaşırsanız aklınızda kalsın.. ben pazartesi günü hastaneye gittim ilk gittiğim zaman yine 15 gün falan geçmişti doktor Ultrasyona koydu ve yumurtan çatlamış dedi bende nasıl olur Ben adet olmadım nasıl çatlar o zaman hamile değilim dedim.. doktor belli değil dedi belki vardır.. tahlile bakalım ona gore cevap verelim dedi.. bende dayanamadım eltimin abisi doc doktor kadın doğum uzmanı ona sordum o dedi ya boşa çatlamıştır ya da hamilelikten dolayı çatlamıştır eğer hasta olmazsan bir kaç gün sonra tekrar gorun doktora tahlil ver dedi ve hamilelikten dolayı çatlamış benim ki... kime dediysem ilk defa duyuyor böyle birşey benim başıma geldi demek ki böyle de olabiliyormuş...
iyi beklemişsin ya ama 7. Günde idrarda cıkmaması da ilginç . Sanki 1 gün geçse görmemiz gerekmiş gbi geliyor. Allahım yüzümüze baksın1 hafta gecikti 2-3 gün daha bekleyip verecem ama umudum yok hamile gibi hissetmiyorum
Bide aşılamaya başlayacaktık bian önce olsa da başlasa diye bekliyorum bi yandnaBende hiç hissetmiyordum sadece bulgurdan tiksinmiştim onu da pek umursamıyordum.. psikolojik herhalde diyordum... sabret biraz daha bekle...
Yok idrar testini 3 gün geciktiğinde yapmıştım canım Hava değişimindendir diyerek bekliyorum mecburvay be o da ilginçmiş. Ben dayanamıyorum ya ama negatifi görmek korkutuyo.2 gün daha beklim bari:)
iyi beklemişsin ya ama 7. Günde idrarda cıkmaması da ilginç . Sanki 1 gün geçse görmemiz gerekmiş gbi geliyor. Allahım yüzümüze baksın
Bende aynı şekilde. 2. Aşılamaya başlıcam.olsa da başlasam diyodum.hayırlısı ya bence sen kan ver derim .ben 2 gün daha beklicem.6 gğn olsun bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaBide aşılamaya başlayacaktık bian önce olsa da başlasa diye bekliyorum bi yandna
Salı günü veririm heralde belirtin var mı seninBende aynı şekilde. 2. Aşılamaya başlıcam.olsa da başlasam diyodum.hayırlısı ya bence sen kan ver derim .ben 2 gün daha beklicem.6 gğn olsun bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Ya normalde hasta olmadan önce deli gibi belim ağrırdı sırtım sağ kasığım. Hiç ağrı yok.yprgun hissediyorum ama zaten bu iki gün misafir çoktu ondandır diyorum. Bi de bgn bianda dişlerim ağrıyo.ama acayip.bitek onda belirtimi acaba dedim. Bilemiyorum belki de ben arıyorum belirti. Sen de değişiklik var mıSalı günü veririm heralde belirtin var mı senin
9. Gün olacak yani.iyi sabrediyorsun helal olsunSalı günü veririm heralde belirtin var mı senin
Alıştım çünkü olmamasına 1 yıldır diş ağrısı belirti mi benim de ağrıyor ara ara bazen de adet olacakmış gibi hissediyorum kasık ağrısı oluyo sonra geçiyo başka bişi yok9. Gün olacak yani.iyi sabrediyorsun helal olsun