• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4 gün gecikti hamile olabilir miyim?

beyzosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
3.014
5.355
108
Merhaba kızlar. Cumartesi günü adet olmam gerekiyordu olmadım ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün çarşamba ve hala adet olmadım 4 gün gecikti. Tekrar test yapmalı mıyım sizce? Garip hissediyorum bazen heh adet geliyo diyorum tık yok, bazen de çok midem bulanıyor psikolojik mi bilmiyorum. Bana bir yol gösterin 🥺

Son düzenleme:
Tekrar test yapın. Belki geç döllenme olmuştur.
Vajinismus tedavinizi olmadan çocuk yapmayın.

Merhaba kızlar. Aslında vajinusmusluyum, eşimin penisinin sadece baş kısmını alabiliyorum. Yaklaşık 15 gün önce içime boşaldı ilk defa böyle bir şey oldu. Cumartesi günü adet olmam gerekiyordu olmadım ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün çarşamba ve hala adet olmadım 4 gün gecikti. Tekrar test yapmalı mıyım sizce? Garip hissediyorum bazen heh adet geliyo diyorum tık yok, bazen de çok midem bulanıyor psikolojik mi bilmiyorum. Bebek varsa düşük yaşarım diye maydonoz soğan kürü vs de yapmak istemiyorum. Bana bir yol gösterin 🥺
Testi tekrarlayın . Tam yenemedende hamile kalmaniz ilerisi için sıkıntı olabilir .

Merhaba kızlar. Cumartesi günü adet olmam gerekiyordu olmadım ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün çarşamba ve hala adet olmadım 4 gün gecikti. Tekrar test yapmalı mıyım sizce? Garip hissediyorum bazen heh adet geliyo diyorum tık yok, bazen de çok midem bulanıyor psikolojik mi bilmiyorum. Bana bir yol gösterin 🥺
Testi tekrar yapın🤔

Back
X