Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz bu kadar geçtiyse ve gebelik varsa kanda belli olurArkadaşlar baş dönmem ve kasık ağrım var. Adetim 4 gün gecikti 3-4 farklı erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif. Gebelik planlıyorduk kan testi vermeye gitmeli miyim?
merhaba aynı şeyleri bende yaşıyorum bugün gecikmemin 5. günü baş dönmem kasık iğne batmalarım var adete 1 gün kala kan testim negatif çıktı 2 gün önce pembe lekelenme oldu lekeden sonra idrar testi yaptım negatifArkadaşlar baş dönmem ve kasık ağrım var. Adetim 4 gün gecikti 3-4 farklı erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif. Gebelik planlıyorduk kan testi vermeye gitmeli miyim?
yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda belli olur acaba ben 2 gün önce açık pembe lekelenmem oldu eğer yerleşmeyse 2 gün geçti üzerinden adetimde 5 gün geciktiAdetiniz bu kadar geçtiyse ve gebelik varsa kanda belli olur
merhaba olabilirsin elbette ama henüz çok yenidir bir kaç gün sonra yaptırsan gerçi kan testinde küçücük bir belirti olsa bile çıkıyor. bence test yaptır için rahat olsun umarım dilediginiz olur.Arkadaşlar baş dönmem ve kasık ağrım var. Adetim 4 gün gecikti 3-4 farklı erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif. Gebelik planlıyorduk kan testi vermeye gitmeli miyim?
Arkadaşlar baş dönmem ve kasık ağrım var. Adetim 4 gün gecikti 3-4 farklı erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif. Gebelik planlıyorduk kan testi vermeye gitmeli
Yerleşme kanaması her gebelikte yaşanan vir durum değil o yüzden gecikmeniz varsa kan testinde mutlaka tespit edilecektiryerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda belli olur acaba ben 2 gün önce açık pembe lekelenmem oldu eğer yerleşmeyse 2 gün geçti üzerinden adetimde 5 gün gecikti
merhaba olabilirsin elbette ama henüz çok yenidir bir kaç gün sonra yaptırsan gerçi kan testinde küçücük bir belirti olsa bile çıkıyor. bence test yaptır için rahat olsun umarım dilediginiz olur.
Merhaba test sonucunuz çıktı mı?İş çıkışı test yaptırmaya gidiyorum. Umarım ailemize yeni bir üye katılır :)
Bu negatif çıktı bu cumartesi yeniden kan vereceğimMerhaba test sonucunuz çıktı mı?
Bunda var bence hayırlı olsunKızlar adetime 5 gün var ve biraz önce test yaptım 2 dakka içerisinde ikinci çizgi gözüktü test markası freely sizce gebelik var mıdır
Naptınız sonuç nedirBu negatif çıktı bu cumartesi yeniden kan vereceğim
Adet oldum maalesef 13. GündeNaptınız sonuç nedir
Merhaba bnm adet gecikmenin 16. Günü kan testi 2 30 çıktı ama.hala da adet olmamışım.bu kadar gecikmeyle idrarda özellikle "erken" gebelik testiyle çıkardı diye düşündüm.