Adetim 4 gün gecikti ama gebelik testim negatif çıkıyor. Hamile olabilir miyim?

lila98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
6
2
26
Arkadaşlar baş dönmem ve kasık ağrım var. Adetim 4 gün gecikti 3-4 farklı erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif. Gebelik planlıyorduk kan testi vermeye gitmeli miyim?

Arkadaşlar baş dönmem ve kasık ağrım var. Adetim 4 gün gecikti 3-4 farklı erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif. Gebelik planlıyorduk kan testi vermeye gitmeli miyim?
merhaba aynı şeyleri bende yaşıyorum bugün gecikmemin 5. günü baş dönmem kasık iğne batmalarım var adete 1 gün kala kan testim negatif çıktı 2 gün önce pembe lekelenme oldu lekeden sonra idrar testi yaptım negatif

merhaba olabilirsin elbette ama henüz çok yenidir bir kaç gün sonra yaptırsan gerçi kan testinde küçücük bir belirti olsa bile çıkıyor. bence test yaptır için rahat olsun umarım dilediginiz olur.

Arkadaşlar baş dönmem ve kasık ağrım var. Adetim 4 gün gecikti 3-4 farklı erken gebelik testi yaptım ama hepsi negatif. Gebelik planlıyorduk kan testi vermeye gitmeli

yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda belli olur acaba ben 2 gün önce açık pembe lekelenmem oldu eğer yerleşmeyse 2 gün geçti üzerinden adetimde 5 gün gecikti
Yerleşme kanaması her gebelikte yaşanan vir durum değil o yüzden gecikmeniz varsa kan testinde mutlaka tespit edilecektir

X