- 1 Ağustos 2016
- 15
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi konukyasmin
-
bende haziran ayında 10 gün kadar gecikmiştim ve mide bulantısını çok yaşıyordum.ama dişim için aldığım ağrı kesicidenmiş. test yapıp ardından yaşadığım hayal kırıklığı günlerimi alıyor. şuan eşim test yapmama müsade etmiyor. üzülüyoruz dye unutalım olursa süpriz olsun dyo. ama ben acaba bunlar belirtimi dye araştırmadan edemiyorum.Hayır tabiki herkeste farklı belirtiler olur hepsi birarada olmayabilir veya hiç belirti olmayabilir öylelerinide çok duyuyoruz mesela ben bugüne kadar hiç göğüs ağrısı şişkinliği nedir bilmem Allah'a çok şükür adet günlerimdede olmadı hiç
Benim ablam şuan hamile ve o da hiç göğsünde bi ağrı şişlik yaşamadı
Bünye meselesi demekki..
İnşallah hayırlı haberler alırız
Ben yinede çok bağlanmak istemiyorum çünkü mayıs ayında adet olmayıp her türlü belirtiyi yaşamıştım ama hamile değilmişim enfeksiyon yüzünden olmuştu
Beklemekten başka çaremiz yok bacım
bide yumurtalama günümü hesaplayamıyorum.geçen ay tam adet günüm geldiğinde 3 gün boyunca günlük bi damla kadar kahve leke gelmişti. dedimki yerleşmemi acaba.4 gün sonra acayip yoğun şekilde adet oldum. ben hangi günü adet ilk günü alcağımı şaşırdım. eşimlede ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin meselesi. yumurtlama günümü netleştrebilsem ona göre denk gelcem ama bilmiyorum
bide idrara geç yansıyor deniyor. o nedenle çok geç yapmak istyorum tam net sebepler oluşunca. belki seninde tekrarlaman gerekebilir. sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Allah sanada sabır versin.
inşallah. ben dayanamıyorum bugün test alıp yarın sabah yapcam.benim bi arkadaşım 8 aylık hamile.doğma az kaldı. bi gebelik testi yapmış deneemek için. negetif çıktı güldüm dyor. şimdi negatif çıkıncada insanın aklında şüphe kalıyor böle örneklerden dolayı
Sonuc olumsuz canim.ama yarin esimle hastaneye gitcez.gitmisken bi kan testi yapmayi dusunuyorum.arkadasimin bebegi ilk zamanlarini bilmiyorum ama suan 8 aylik hamile hali ile test yapiyor ve olumsu cikiyor.Hayırlı olsun inşallah arkadaşının bebeği... kaçıncı gün negatif çıkmış peki? Haa şuan hamileyken mi yapmış? Paralarımız boşa gidiyo desene...
Yarın senin test sonucunu yazarsın emi merak ettim
Sonuc olumsuz canim.ama yarin esimle hastaneye gitcez.gitmisken bi kan testi yapmayi dusunuyorum.arkadasimin bebegi ilk zamanlarini bilmiyorum ama suan 8 aylik hamile hali ile test yapiyor ve olumsu cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?