• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 3gun gecikti sari akintim var.bu belirtimidir.

konukyasmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
15
0
1
37
8 aylik evliyim.Adetim 3gun gecti.sari akintim var yogun olarak.istahim da artti.duygusallastimda.ama goguslerde sislik yok.kasik agrisida cok nadir.esimde bende cocuk istiyoruz evlendigimizden beri.sizce bunlar belirtimidir.test yapmaya korkuyorum olumsuz cikar hayal kirikligi yasarim diye.bi hafta evvel idrar testim negatif cikti cunku.

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum benimkide 6 gün geçti sarı akıntı geliyo Allah hayır etsin ya neyin nesi bende bilmiyorum :110:
Seninki devam ediyor mu? konukyasmin konukyasmin

evet sarı beyaz karışımı bir akıntı devam ediyor. adetimde gecikti 4. gün bu gün.çok istyorum inşallah.bunun dışındaki belirtilerimde iştahım arttı bazı şeylere karşı ama zayıfladım.genelde göğüs şişkinliği olur deniyor ama göğüste bişey yok.acaba tüm belirtile bir arada mı olması gerekiyor

Hayır tabiki herkeste farklı belirtiler olur hepsi birarada olmayabilir veya hiç belirti olmayabilir öylelerinide çok duyuyoruz mesela ben bugüne kadar hiç göğüs ağrısı şişkinliği nedir bilmem Allah'a çok şükür adet günlerimdede olmadı hiç
Benim ablam şuan hamile ve o da hiç göğsünde bi ağrı şişlik yaşamadı
Bünye meselesi demekki..
İnşallah hayırlı haberler alırız
Ben yinede çok bağlanmak istemiyorum çünkü mayıs ayında adet olmayıp her türlü belirtiyi yaşamıştım ama hamile değilmişim enfeksiyon yüzünden olmuştu
Beklemekten başka çaremiz yok bacım

Hayır tabiki herkeste farklı belirtiler olur hepsi birarada olmayabilir veya hiç belirti olmayabilir öylelerinide çok duyuyoruz mesela ben bugüne kadar hiç göğüs ağrısı şişkinliği nedir bilmem Allah'a çok şükür adet günlerimdede olmadı hiç
Benim ablam şuan hamile ve o da hiç göğsünde bi ağrı şişlik yaşamadı
Bünye meselesi demekki..
İnşallah hayırlı haberler alırız
Ben yinede çok bağlanmak istemiyorum çünkü mayıs ayında adet olmayıp her türlü belirtiyi yaşamıştım ama hamile değilmişim enfeksiyon yüzünden olmuştu
Beklemekten başka çaremiz yok bacım
bende haziran ayında 10 gün kadar gecikmiştim ve mide bulantısını çok yaşıyordum.ama dişim için aldığım ağrı kesicidenmiş. test yapıp ardından yaşadığım hayal kırıklığı günlerimi alıyor. şuan eşim test yapmama müsade etmiyor. üzülüyoruz dye unutalım olursa süpriz olsun dyo. ama ben acaba bunlar belirtimi dye araştırmadan edemiyorum.

bide yumurtalama günümü hesaplayamıyorum.geçen ay tam adet günüm geldiğinde 3 gün boyunca günlük bi damla kadar kahve leke gelmişti. dedimki yerleşmemi acaba.4 gün sonra acayip yoğun şekilde adet oldum. ben hangi günü adet ilk günü alcağımı şaşırdım. eşimlede ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin meselesi. yumurtlama günümü netleştrebilsem ona göre denk gelcem ama bilmiyorum

bide yumurtalama günümü hesaplayamıyorum.geçen ay tam adet günüm geldiğinde 3 gün boyunca günlük bi damla kadar kahve leke gelmişti. dedimki yerleşmemi acaba.4 gün sonra acayip yoğun şekilde adet oldum. ben hangi günü adet ilk günü alcağımı şaşırdım. eşimlede ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin meselesi. yumurtlama günümü netleştrebilsem ona göre denk gelcem ama bilmiyorum

Al bendende o kadar
Bende yumurtlama günümü anlayamıyorum akıntı olduğu zamanları hep değerlendiriyorum 9 aydır ama o günlerde değil belkide
Seninde Allah yardımcın olsun
Bende dün akşam eşime gebelik testi aldırmıştım az önce yaptım ama negatif :KK43: nasip napalım Allah bilir artık yapacak bişey yok bari adet görsemde rahatlasam çok sinir basıyo bi yandan:cry: bence sen yapma şimdi ben yaptığıma pişman oldum 6 günüm geçti ama yokmuş demekki

Son düzenleme:
bide idrara geç yansıyor deniyor. o nedenle çok geç yapmak istyorum tam net sebepler oluşunca. belki seninde tekrarlaman gerekebilir. sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Allah sanada sabır versin.

bide idrara geç yansıyor deniyor. o nedenle çok geç yapmak istyorum tam net sebepler oluşunca. belki seninde tekrarlaman gerekebilir. sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Allah sanada sabır versin.

Sağol canım amin cümlemize inşallah bekleyelim inşallah ikimizde kavuşuruz hayırlısıyla

inşallah. ben dayanamıyorum bugün test alıp yarın sabah yapcam.benim bi arkadaşım 8 aylık hamile.doğma az kaldı. bi gebelik testi yapmış deneemek için. negetif çıktı güldüm dyor. şimdi negatif çıkıncada insanın aklında şüphe kalıyor böle örneklerden dolayı

inşallah. ben dayanamıyorum bugün test alıp yarın sabah yapcam.benim bi arkadaşım 8 aylık hamile.doğma az kaldı. bi gebelik testi yapmış deneemek için. negetif çıktı güldüm dyor. şimdi negatif çıkıncada insanın aklında şüphe kalıyor böle örneklerden dolayı

Hayırlı olsun inşallah arkadaşının bebeği... kaçıncı gün negatif çıkmış peki? Haa şuan hamileyken mi yapmış? Paralarımız boşa gidiyo desene... :kızgın:
Yarın senin test sonucunu yazarsın emi merak ettim

Son düzenleme:
Hayırlı olsun inşallah arkadaşının bebeği... kaçıncı gün negatif çıkmış peki? Haa şuan hamileyken mi yapmış? Paralarımız boşa gidiyo desene... :kızgın:
Yarın senin test sonucunu yazarsın emi merak ettim
Sonuc olumsuz canim.ama yarin esimle hastaneye gitcez.gitmisken bi kan testi yapmayi dusunuyorum.arkadasimin bebegi ilk zamanlarini bilmiyorum ama suan 8 aylik hamile hali ile test yapiyor ve olumsu cikiyor.

Sari akinti bende de her ay olur ve.ben genelde onu gorunce adet olacagimi.anliyorum hakkinizda hayirlisi olsun insallah kucagimiz.bos kalmaz

Sonuc olumsuz canim.ama yarin esimle hastaneye gitcez.gitmisken bi kan testi yapmayi dusunuyorum.arkadasimin bebegi ilk zamanlarini bilmiyorum ama suan 8 aylik hamile hali ile test yapiyor ve olumsu cikiyor.

Hayırlısı olur inşallah canım
Benden hala sarı akıntı geliyo of yaa inşallah enfeksiyon değildir yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Bebek yoksada razıyım yeterki hastalık olmasın inşallah :( senin akıntının kıvamı nasıl peki? Benimki katı kıvamlı değil böyle ıslaklık veriyo daha sıvı.... ALLAH sonumuzu hayır etsin

Back