K khumara Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 50 6 25 22 Nisan 2024 Konu Sahibi khumara #1 Kizlar merhaba 3gundur adetim gecikdi az once test yapdim normal hamilelik testi ama neqativ cikdii aksam yapdim testi.hamilelik teste ne zaman cikar?
Kizlar merhaba 3gundur adetim gecikdi az once test yapdim normal hamilelik testi ama neqativ cikdii aksam yapdim testi.hamilelik teste ne zaman cikar?
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 8.836 7.529 28 22 Nisan 2024 Konu Sahibi khumara #2 khumara .!.: Kizlar merhaba 3gundur adetim gecikdi az once test yapdim normal hamilelik testi ama neqativ cikdii aksam yapdim testi.hamilelik teste ne zaman cikar? Genişletmek için tıkla... döllenmeden 14 gün sonra idrarda çıkar. regl gecikmesinin 10.günü en sağlıklı sonuc için. geç döllenme ihtimaline karsin
khumara .!.: Kizlar merhaba 3gundur adetim gecikdi az once test yapdim normal hamilelik testi ama neqativ cikdii aksam yapdim testi.hamilelik teste ne zaman cikar? Genişletmek için tıkla... döllenmeden 14 gün sonra idrarda çıkar. regl gecikmesinin 10.günü en sağlıklı sonuc için. geç döllenme ihtimaline karsin
K khumara Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 50 6 25 22 Nisan 2024 Konu Sahibi khumara #3 asliyann .!.: döllenmeden 14 gün sonra idrarda çıkar. regl gecikmesinin 10.günü en sağlıklı sonuc için. geç döllenme ihtimaline karsin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
asliyann .!.: döllenmeden 14 gün sonra idrarda çıkar. regl gecikmesinin 10.günü en sağlıklı sonuc için. geç döllenme ihtimaline karsin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
K Kukla 44 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 53 31 46 2 Kasım 2024 Konu Sahibi khumara #4 khumara .!.: Kizlar merhaba 3gundur adetim gecikdi az once test yapdim normal hamilelik testi ama neqativ cikdii aksam yapdim testi.hamilelik teste ne zaman cikar? Genişletmek için tıkla... Selam. Nasılsınız. Sizin neqativ testiniz nasıl sonuçlandı? Aynı durumdayım şu an. Geçikme var, test neqativ ama.
khumara .!.: Kizlar merhaba 3gundur adetim gecikdi az once test yapdim normal hamilelik testi ama neqativ cikdii aksam yapdim testi.hamilelik teste ne zaman cikar? Genişletmek için tıkla... Selam. Nasılsınız. Sizin neqativ testiniz nasıl sonuçlandı? Aynı durumdayım şu an. Geçikme var, test neqativ ama.