Kizlar Merhaba,
1.5 senelik evliyim 3 aydir bebek dusunuyoruz.Adetim duzenli olarak gelirdi normalde gecen ay 2 gun gecikti ve 2. Geldi. Bu ay 3 gum gecikti ve hala yok biraz akintim var. Gecen ay negatif cikmisti bu ay hamilemiyimdir sizce ?
Kizlar Merhaba,
1.5 senelik evliyim 3 aydir bebek dusunuyoruz.Adetim duzenli olarak gelirdi normalde gecen ay 2 gun gecikti ve 2. Geldi. Bu ay 3 gum gecikti ve hala yok biraz akintim var. Gecen ay negatif cikmisti bu ay hamilemiyimdir sizce ?
Sucuğun için de olan yetişkin insan için zararsız mikrop fetüsü öldürebiliyor iyi yıkanmamış sebze meyve kedi köpeğe de bağışıklığın yoksa onlar da zarar veriyor
Sucuğun için de olan yetişkin insan için zararsız mikrop fetüsü öldürebiliyor iyi yıkanmamış sebze meyve kedi köpeğe de bağışıklığın yoksa onlar da zarar veriyor
Kızlar 7 gün geçti adetim.ama yok gibi hissediyorum o psikolojideyim cuma doktora gideceğim bakalım benim eskiden düzensizliği adetim sonra düzene girmişti gene düzensiz olmuş olabilir diye düşünüyorum inşallah çıkarda seviniriz ama neden yok kafasına giriyorum bilmiyorum
Hayırlısı olsun belirti varmıydı geçen ay benim 6 Gün geçti oldum bu ayda 3.günün gecesi oldum damla gibi geldi 2. Gün kesildi gibi bugün bitti kahverengi gibiydi adetim Az aZdı neden Olmuş olabilir acaba bende bebiş istyrm hemde çoook